Lekker warm de winterkou in met de jassen van VAUDE

Op dit moment draait op het noordelijk halfrond de aardas heel langzaam van de zon af. In normale mensentaal betekent dat twee dingen: de dagen worden steeds korter… en frisser! In de komende maanden kan het zowel in de stad als in de natuur flink koud worden, en zeg nou zelf, wat beschermt je daar beter tegen dan een lekker warme, goed geïsoleerde jas? Wie de jas past, trekke hem aan! 

Zei iemand daar ‘stijlvol, waterdicht en lekker warm dankzij synthetisch dons dat twee keer zo snel droogt als normaal dons’? Dat zijn precies de kenmerken van de Mineo Coat, een jas die speciaal is ontworpen voor bewolkte, natte dagen in de stad. De unieke vulling van Heatsphere Eco is net als de buitenkant van de jas gemaakt van gerecycled polyester. Deze ‘heat balls’ geven de jas zijn fijne, warme gevoel en zorgen voor een feilloze isolatie in regenachtige situaties. De jas is ook perfect voor als je door de natuur of stad zoeft op je fiets: door de verschillende ritssluitingen kan je de jas van onderen openen voor wat ventilatie tijdens je rit, terwijl je bovenlichaam goed beschermt blijft. En met de reflecterende elementen die erop zitten, ziet geen mens (of dier) je ooit nog over het hoofd.   

Skomer Parka: voor de winterse wandelaar 
Of je nu door de straten of door de bossen wandelt in de kou, de Skomer Parka voorziet elke wandelaarster van een heerlijk zachte laag aan warmte – die zowel wind- als waterdicht is. Warm je handen in de grote zakken als er een gure wind waait, of open juist de ritssluiting van onderen een beetje voor wat extra ventilatie als er zich zweetdruppeltjes op je voorhoofd beginnen te vormen. De verstelbare capuchon zorgt ervoor dat je haar buiten gevaar blijft in zelfs de grootste stortbui, en dankzij het Ceplex Active-membraan krijgt er geen regendruppel de kans om je kleding te bereiken. Zo ga je goed beschermd op elk winters avontuur!

De natuur als uitgangspunt 
Bij VAUDE moeten jassen niet alleen onszelf beschermen, maar ook de natuur. Daarom dragen zowel de Mineo Coat als de Skomer Parka het Green Shape-label, en zijn ze gecertificeerd met het door de Duitse overheid verstrekte Groene Knoop-zegel. We stellen hoge eisen aan onze producten op duurzaamheidsgebied: in de wintercollectie voor 2021/22 is de helft van de producten al gemaakt van biobased of gerecyclede materialen. Dit bespaart waardevolle hulpbronnen, energie en CO2-uitstoot, wat doelbewust bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Elke keuze voor de natuur zien wij als een goede keuze.


Lees meer over dit product op: Vaude

 van