27-03-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Lezersactie: Ronde van de Westfriese Omringdijk

Cultuur en historisch erfgoed zijn de trefwoorden voor de Ronde over de Westfriese Omringdijk, die dit jaar op zondag 15 juli plaatsvindt. Langs de routes snuif je de rijke Westfriese historie op en proef je de cultuur in de aanliggende VOC-steden. Compleet met Westfriese lekkernijen, livemuziek en verzorging.

De Ronde van de Westfriese Omringdijk kent drie verschillende afstanden, elk te volgen vanuit de startlocaties Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Kolhorn. De afstand van 135 km over de gehele Omringdijk is een prestatieve toertocht voor de meer getrainde wielrenner. Voor recreatieve fietsers en beginnende racefietsers zijn afstanden van 50 en 80 km uitgezet. Deze kortere routes vanuit dezelfde vier startplaatsen gaan voor een deel over de Omringdijk en voor een deel door het binnen de dijk gelegen Westfriese landschap.


Heb jij geen Facebook en wil je toch meedoen met deze actie? Geen probleem! Stuur dan even een mailtje naar info@soulonline met waarom jij wil meedoen aan de Ronde over de Westfriese Omringdijk, zodat jij toch kans kan maken op de startbewijzen!

 van