Maak betoverende wandelingen met de Wizard-rugzak van VAUDE

Maximale flexibiliteit, een hele hoop functies en een vorm die je makkelijk aanpast voor elke situatie. Dat heb je als je de Wizard-rugzak van VAUDE op je rug draagt. Je kan hem in het dagelijks leven op veel manieren gebruiken, wat hem opmerkelijk veelzijdig maakt. Met het Aeroflex Control draagsysteem switch je daarnaast de rugzak in een handomdraai van strak tegen je aan geklemd als je hobbelige paden bewandelt, tot lekker ventilerend als je steile heuvels beklimt.  

Wizard-rugzak van VAUDE

De toverkunsten van de Wizard 

De Wizard heeft een heel arsenaal aan trucs in huis. De nieuwste truc is het Aeroflex Control draagsysteem, waarmee je de rugzak in een handomdraai aan verschillende condities kan aanpassen. En neem bijvoorbeeld je bagage: soms heb je veel nodig en soms weinig, afhankelijk van waarheen en hoelang je gaat lopen. Met een ritssluiting pas je de vorm van de Wizard in een handomdraai aan: poef, en je hebt tot 4 liter aan extra opbergruimte toegevoegd! Als een kameleon verandert hij bij elke situatie waar je hem in meeneemt. Snel een middagje de heuvels in? Na het werk nog even boodschappen doen? Weekendwandeling met het gezin? De Wizard biedt precies de ruimte die je nodig hebt. 
 
Extra fijn zijn ook de bijkomende handigheden. Aan de voorkant van de rugtas zit een praktische organizer die je snel overzicht geeft van wat je bij je hebt. Het opbergvak op de heupriem biedt ruimte voor accessoires, die je snel tevoorschijn tovert.  Als je wilt, kan je bovendien een hydratiesysteem in de rugzak stoppen. En als het regent is de Wizard uitgerust met een bijpassende regenhoes. Zo ben je met deze allrounder klaar voor elke onverwachte situatie! 

Wizard-rugzak van VAUDE
Wizard-rugzak van VAUDE
Wizard-rugzak van VAUDE

Natuurvriendelijk

De Wizard-rugzak is voor het grootste deel gemaakt van gerecycled polyester. Hiervoor worden voornamelijk oude PET-flessen gebruikt, wat de druk op de natuur helpt te verlichten. Net als alle andere rugzakken van VAUDE is hij met Eco Finish zonder fluorkoolstoffen (PFC) milieuvriendelijk waterafstotend gemaakt. De Wizard draagt trots het VAUDE Green Shape-label, dat staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product van duurzame en bluesign®-gecertificeerde materialen. 

De nieuwe Wizard-modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten met een volume van 18-30 liter (elk met +4 liter volume-uitbreiding) en in veel frisse kleuren, zowel online als bij dealers.

Wizard-rugzak van VAUDE
Wizard-rugzak van VAUDE

Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van