19-05-2020 - Mountainbiken, Nieuws

milKit Conversion Kit: alles-in-één tubeless pakket

milKit staat voor tubeless zonder geknoei: innovatieve producten die het tubeless leven een stuk makkelijker maken. milKit heeft al het speciaal ontworpen ventiel- en injectiesysteem, de Award-winnende tubeless Booster en de duurzame sealant in het assortiment. Nu komt milKit met twee nieuwe producten om de collectie compleet te maken, waaronder de milKit Conversion Kit.

Met milKit Rim Tape maak je iedere tubeless ready velg snel en gemakkelijk tubeless. Door de optimale mix van kracht en flexibiliteit is het velglint makkelijk te monteren, terwijl de extra sterke lijm ervoor zorgt dat het lint goed op de velg zit.

Met de eenvoudige milKit Conversion Kit heb je in één keer alle producten die nodig zijn om jouw wielen om te zetten naar tubeless. De milKit Conversion Kit bevat milKit ventielen, injectiespuit, tubeless sealant en velglint.

https://www.youtube.com/watch?v=SxAlcEHofqU

Zo makkelijk kan tubeless rijden zijn een milKit Conversion Kit. Voor meer informatie over deze producten van milKit kun je terecht op de website van het merk. Check ook zeker de tutorials eens via het YouTube kanaal van het merk.

 van