17-11-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Minister Hugo de Jonge bezoekt ISAAC 

Minister Hugo de Jonge bezoekt ISAAC – Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge bezocht woensdag 16 november Isaac Cycle in Zuid-Limburg. De minister fietst in zijn vrije tijd graag op zijn wielrenfiets en maakte van de gelegenheid gebruik om zijn werkbezoek aan de provincie Limburg te combineren met een informeel bezoek aan Isaac welk onderdeel is van de Geleense sportieve tweewieler groothandel Tehava. Tijdens dit bezoek werd de minister rondgeleid door directeur Robert Vrancken waarbij er een unieke kijk achter de schermen van het assemblageproces van het Nederlandse fietsenmerk werd gegeven.

Isaac maakt gebruikt van hoogwaardige materialen waarbij het ontwikkelingsproces en de assemblage volledig plaatsvinden in Nederland. Tijdens de rondleiding werd er vooral stil gestaan bij de unieke a la card opties die Isaac aanbiedt aan zowel dealers als consumenten en hoe het, “one man, one bike”, assemblageproces hierop afgestemd wordt. Het bezoek werd afgesloten met een inkijk naar de nieuwe Isaac modellen voor 2023 waarna de minister met een behoorlijke dosis fiets inspiratie zijn weg vervolgde naar Den Haag.


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van