23-08-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Volg Mitu Monteiro op zijn laatste avonturen rond de wereld!

Na meer dan een decennium op het hoogste niveau te hebben gepresteerd en een hele generatie te hebben geïnspireerd, brengt Mitu Monteiro nu zijn tijd door tussen zijn gezin en het opvoeden van drie jongens – die hoogstwaarschijnlijk zijn pad zullen volgen – en geniet hij van de vrijheid van een leven zonder competitie.

In deze eerste aflevering gaat Mitu Monteiro naar Pacasmayo in Peru voor een coaching clinic en vindt onderweg een aantal geweldige spots. Praat met hem bij, kijk hoe hij een van de langste golven te lijf gaat en leer meer over deze reis, de gemeenschap en haar tradities op ons YouTube-kanaal

F-ONE’s nieuwe serie “Mitu’s Stories” volgt de kitesurf legende Mitu Monteiro tijdens zijn reizen naar verschillende landen om zijn passie te delen en een aantal legendarische golven te surfen. Van coaching clinics tot het ontdekken van de lokale cultuur, dompel je onder in zijn dagelijkse bezigheden terwijl hij geniet van epische rijomstandigheden en verbluffende landschappen.

Mitu Monteiro

Vond je dit artikel over Mitu Monteiro leuk en wil je meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van