28-11-2013 - Snowboarden, Nieuws

Mountain Madness: Wintersport event

Na een stilte van meer dan 10 jaar is Mountain Madness weer terug van weggeweest en wordt dit legendarische snowevent in een nieuw jasje gestoken.

Overdag is er genoeg tijd om te boarden of om de twin tips te laten glijden en ’s avonds zijn de dikste feestjes georganiseerd. Niemand minder dan de DJ crews van SFFRMKRS en BOEMKLATSCH zorgen voor de entertainment tijdens de after board en party’s deze week. Uit je bol gegarandeerd!

Mountain Madness is een wintersportevenement dat in principe voor iedereen geschikt is. Of je nu een gevorderde snowboarder of skiër bent of nog nooit op de piste bent geweest, dit event wil je niet missen. Als je je skills wil opkrikken kan je mee doen aan diverse snowboard en free ski clinics & workshops en als je het nog nooit gedaan hebt, zijn er natuurlijk lessen te boeken. Op de berg worden daarnaast gedurende de week ook diverse contests georganiseerd. Voor de die hards is een avond Big Air en een Rail Jam en voor de wat mindere die hards is er de Old School Dress Up Slalom.

Mountain Madness is al te boeken vanaf EUR 359! Voor deze prijs is mega veel inclusief, onder andere de busreis, 7 daagse liftpas, 7 nachten appartement en de Mountain Madness eventpas. Natuurlijk kan je op de website van de organisatie terecht voor nog veel meer relevante informatie over het evenement.

 van