23-08-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Mystic verwelkomt nieuwe teamrijder Sophia Abreu

WELKOM SOPHIA!
Afkomstig uit Rio, Brazilië, is Mystic verheugd om pro kitesurfer Sophia Abreu aan boord te verwelkomen. Dankzij haar ervaring in het surfen heeft ze zich opgewerkt tot een krachtige wave rider met stijl, inzet en flow. 

Sophia Abreu

Sophia Abreu komt uit Rio de Janeiro, Brazilië, en kitt al sinds 2016. Ze is opgegroeid aan de oceaan en surft al sinds ze een kind was, maar begon pas met kiten toen haar vader begon en gepassioneerd raakte door de sport. Hij kreeg Sophia verslaafd, en vanwege haar comfort om in de oceaan te zijn en haar kracht in het berijden van golven, was het meteen een hit.

Sophia Abreu heeft altijd een voorsprong op de concurrentie gehad, omdat ze opgroeide in verschillende sporten op hoog niveau. Ze wist altijd dat ze iets wilde nastreven waar ze van hield, ook al was het niet conventioneel – want uiteindelijk zal het iets zijn waar je van houdt waar je het beste in bent. Toen ze eenmaal begon uit te blinken in vliegeren, bracht ze het naar een hoger niveau en trainde ze tot ze vierde werd tijdens haar eerste internationale evenement in Mauritius in 2019.

Sophia Abreu

Sophia Abreu maakt snel vorderingen en is een krachtige golfrijder die het volledige potentieel van de golf maximaliseert met stijl, toewijding en flow. Van het water gaat Sophia het ene of het andere avontuur aan. Ze is geïnspireerd door de verhalen en ervaringen van andere mensen, dus ze is op zoek naar haar eigen verhalen.

“Ze is geïnspireerd door de verhalen en ervaringen van andere mensen, dus ze is op zoek naar haar eigen verhalen.”

Mystic over Sophia Abreu

Wil je meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van