29-11-2023 - Kitesurfen, Nieuws

North x Red Bull King of the Air 2023

BEKIJK RED BULL KING OF THE AIR LIVE MET NORTH
North Kiteboarding is trots om de Red Bull King of the Air 2023 te ondersteunen en brengt live verslag van het evenement rechtstreeks vanaf Kite Beach. Momenteel staat het verkeerslicht op geel en zal naar verwachting op woensdag 29 november om 14.00 uur (Cape Town +2GMT) op groen springen in Kaapstad.
Tune hier in voor het laatste nieuws van het meest extreme kiteboard evenement ter wereld (Red Bull King of the Air 2023), terwijl de rijders zich voorbereiden op het Groene Licht. Kies je Fantasy Kite League team, voorspel de wind, luister naar het definitieve commentaar, ontmoet de North rijders, doe mee om een Limited Edition Red Bull King of the Air Atmos board te winnen en bekijk de Red Bull Livestream.
Mike Raper, Brand Director van North: “Wederom zijn we ongelooflijk trots om de onwrikbare sponsor van dit vooraanstaande evenement te zijn. We geloven meer dan ooit in Big Air en we vinden het geweldig om de atleten te volgen terwijl ze de grenzen van het mogelijke verleggen. We kijken enorm uit naar het zien van de ontvouwende drama’s tijdens de Red Bull King of the Air 2023 en om te zien wie uiteindelijk de titel zal pakken. Kom maar op.”

“De vertegenwoordigers van North in 2023 zijn de Koning van 2021, Marc Jacobs (Nieuw-Zeeland), Luca Ceruti (Zuid-Afrika), Cohan Van Dijk (Nederland) en Next Gen rijder Jose San Carreira. Marc: “Voor Red Bull King of the Air dit jaar. Ik zit zeker beter in mijn vel, zowel mentaal als fysiek. Vorig jaar kwam ik nooit in de flow zoals in 2021 toen ik won. Ik doe er alles aan om die flow dit jaar weer te vinden en mijn beste prestatie neer te zetten.” Meer over Marc
Luca: “De afgelopen 2 maanden heb ik KOTA als mijn focus gehad. Ik heb heel nauw samengewerkt met mijn coach Ruan om mijn geest en lichaam naar niveaus te brengen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Dit wordt een leuk evenement.”
Meer over Luca
Cohan: “Het voelt geweldig om te plannen voor een evenement als Red Bull King of the Air 2023. Kaapstad is mijn favoriete plek en daar kan ik echt mijn vaardigheden tonen. Ik ben van plan om dit jaar nog wat meer te pushen!”
Meer over Cohan
Josue San: “Het was een droom om deel uit te maken van Red Bull King of the Air 2023. Ik denk dat alle atleten, wanneer ze beginnen met kitesurfen, daarvan dromen. En voor een kleine Braziliaan, die niet opgeeft en blijft trainen – ik kan het gewoon niet geloven. Ik ben gewoon zo dankbaar.” Meer over Josue

Om kans te maken op een Limited Edition Red Bull King of the Air North Atmos, meld je hier aan vóór 10 december (Algemene Voorwaarden zijn van toepassing).


Kijk voor meer boardreviews of voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, reviews, leesvoer en de andere magazines kop Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van