24-04-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuwe cyclocrossers van Trek

De cyclocross modellen van Trek zijn vernieuwd. De Boone en de Crockett zijn in 2015 bijna allemaal uitgerust met schijfremmen, alleen de Boone 7 en Crockett 7 zijn nog voorzien van ‘normale’ remmen. 

Trek Boone
Boone is de lichtste, snelste en meest comfortabele crossfiets van Trek. De nieuwe modellen van de Boone zijn voorzien van nieuwe kleuren, graphics en onderdelen. Ook zijn alle schrijfrem modellen voorzien van 15mm steekassen in de voorvork. Dit zorgt voor een cyclocross fiets met optimale rijprestaties onder alle omstandigheden. Daarnaast hebben de frames een uitstekende geometrie, waardoor de fiets elk terrein aan kan.

Trek Crockett
De Crockett is de aluminium crossfiets van Trek en ontworpen om te racen en geprogrammeerd om te winnen. De nieuwe Crockett is lichter en sneller dan ooit tevoren. De schijfrem-modellen zijn net al bij de Boone voorzien van 15mm steekassen in een full-carbon voorvork en zijn verkrijgbaar in nieuwe kleurenschema’s.

Voor meer informatie over de crossfietsen van Trek kun je hier terecht. Wil je de fiets in het echt bekijken of wil je hem kopen? Dan kun je hier de verkooppunten van Trek vinden.

 van