Nieuwe look BORN

Vanaf de prille start van 2019 start BORN met het uitrollen van de nieuwe merkwaarden en merkstijl. Belangrijk onderdeel van de merkwaarde is het benadrukken van de adviesrol die BORN graag op zich wil nemen.

Team Sunweb heeft BORN als voedings- en ontwikkelingspartner en samen met de voedingsexperts en renners worden producten ontwikkeld en geoptimaliseerd. BORN is er echter zeer zeker ook voor de recreatieve duursporter: “We weten uit ervaring dat heel veel recreanten met wat kleine bijsturing of support veel meer plezier uit hun sportieve inspanningen kunnen halen en daarnaast ook betere prestaties kunnen leveren… En dan hoef je niet eens spectaculair met heel veel sportvoeding moeten goochelen. Prestaties zijn ook voor de niet-wedstrijdsporter steeds belangrijker. Iedereen wil wel ergens een KOM pakken.”

De nieuwe merkstijl uit zich onder andere in een nieuw design voor het gehele assortiment. Dit zal geleidelijk over 2019 worden uitgerold. Met een goede reden: “Als wielrenners gooien we onderweg ook niets weg in de berm. Me deze gedachte hebben we besloten ook nu geen oude verpakkingsmaterialen weg te gooien. Het kan dus goed zijn dat bestaand en nieuw design naast elkaar staat in 2019. Het is misschien niet het perfecte plaatje, maar dit bespaart een flinke berg afval.”

De eerste producten die in de nieuwe merkstijl beschikbaar zullen worden, zijn de No Friction Cream en de Recovery Relax.

Multi Vision

Born lanceert deze maand Multi Vision, een multivitamine voor sporters en actieve mensen. De Multi Vision zit boordevol vitaminen en mineralen. De stoffen in de Multi Vision bevorderen het zicht en helpen de ogen sneller te herstellen na blootstelling aan fel licht.

BORN Multi Vision is NZVT getest, dus 100% vrij van dopinggeduide stoffen én succesvol getest door Team Sunweb.

  • Multivitamine- mineralenpreparaat voor (top)sporters
  • Vrij van vitamine B6.
  • Vitamine B12 bevordert de energiestofwisseling.
  • Vitamine C ondersteunt de weerstand.
  • Bevat B-vitaminen die een gunstige invloed hebben op de vermindering van vermoeidheid.
  • NZVT/Informed Sports getest.

Kijk voor meer informatie op de website van Born.

 van