26-07-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Nutrixxion: voor, tijdens en na het sporten

Voor, tijdens en na de training heeft het lichaam verschillende behoeften. Nutrixxion biedt hoogwaardige voeding voor alle momenten rondom de fietstraining met gels, dranken, shots en repen.

De lekkere en makkelijk verteerbare energierepen zijn geschikt voor de ambitieuze sporter. Een speciale koolhydratenmix voor verzorging tijdens de belasting. Ook geschikt als snack voor tussendoor!

Voor het sporten

De Endurance sportdranken zijn koolhydraatrijk en bevatten naast een uitgebalanceerde mix aan koolhydraten ook essentiële mineralen, vitaminen en aminozuren (BCAA’s). Het Nutrixxion magnesium shot draagt bij tot de vermindering van kramp en vermoeidheid en een normale spierfunctie en het handhaven van normaal bot.

Tijdens het sporten

De Nutrixxion Energy gels met cafeïne bevatten een speciale combinatie van lange- en korte-keten-koolhydraten. De aminozuren, vitaminen en mineralen maken de makkelijk verteerbare krachtpatser helemaal af. Daarnaast bevatten de gels de BCAA’s leucine, icoleuicine en valine.

De Nutrixxion XX-Force met cafeïne is een doorontwikkeling van de klassieke Nutrixxion Energy gels, speciaal voor belangrijke wedstrijden. Door de verdubbeling van de essentiële aminozuren (BCAA’s), de verhoging van de cafeine (80 mg) en de toevoeging van taurine (500 mg) is xx-Force het juiste product voor sportieve topprestaties.

Na het sporten

Goed herstel is een belangrijk onderdeel van de training. De repen van Nutrixxion hebben een eiwitgehalte van 32% en een suikergehalte van slechts 1,5 g per reep. Herstellend na het sporten, maar ook te gebruiken als tussendoortje. Ieder lichaam heeft immers proteïne nodig om spieren te behouden en te herstellen na het sporten.

De Nutrixxion Sportdrink is gebaseerd op de Endurance Drink, maar dan met toegevoegde peptide. Anders dan bij traditionele eiwitten gaat het bij peptiden om een zeer korte aminozuurketen die snel bruikbaar is.

Benieuwd naar alle producten en de verschillende smaken van Nutrixxion? Bekijk dan de website!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van