23-08-2016 - Skiën, Nieuws

Odlo Evolution Warm Muscle Force voor veeleisende skiërs

Meer uithoudingsvermogen en betere prestaties – dat zijn eisen die we allang niet meer alleen aan onszelf opleggen, maar ook aan onze sportkleding. Die moet het lichaam tijdens het sporten zo goed mogelijk ondersteunen en maximaal comfort bieden. Met Odlo Evolution Warm Muscle Force is een nieuwe generatie ondergoed gecreëerd die zich op ambitieuze skiërs richt.

Met de nieuwe Muscle Force Pants kunnen enthousiaste wintersporters kiezen voor een product dat hun spieren ondersteunt en tegelijk de vertrouwde kwaliteit van het Evolution-ondergoed biedt. De naadloos in het materiaal verwerkte supportzones ter hoogte van het dijbeen verminderen de gemiddelde spiertrillingen met ongeveer 42 % en vertragen zo niet alleen de vermoeidheid van de spieren, ze zorgen er ook voor dat het lichaam sneller recupereert. Dat betekent meer pret en meer uithoudingsvermogen – zowel op de piste als in de poeder.

Odlo Evolution Warm Muscle Force

De druk die de Odlo Evolution Warm Muscle Force Force Pants uitoefent, stimuleert de stofwisseling en zo kunnen de spieren meer zuurstof en voedingsstoffen opnemen en afvalproducten afbreken. De rug droogt snel en het innovatieve, naadloze design van de taille met op de rugzijde een band die hoger komt, zorgen ook tijdens het bewegen voor een perfecte pasvorm en een aangenaam draaggevoel. Op de romp, waar droogheid en warmte bepalend zijn voor een optimale warmteregulering, werden speciale functionaliteitszones ontwikkeld. Odlo gebruikt daarvoor een iets dichter materiaal dat aan de binnenkant licht opgeruwd is. Het is het licht isolerend en aangenaam om te dragen. In combinatie met een dunner materiaal zorgt het voor een zo goed mogelijke warmteafvoer van het actieve lichaam. Die functionaliteitszones zorgen voor een optimale warmteregulering en houden je in het koude seizoen droog en warm.

De Odlo Evolution Warm Muscle Force kleding is vanaf nu te koop in de winkel en via de website van Odlo Sportswear, daar kun je ook terecht voor nog meer informatie over deze collectie voor veeleisende skiërs.

 

 van