13-06-2014 - Snowboarden, Nieuws

O’Neill presenteert: Cash for pics

Op zaterdag 28 juni 2014 gaan we opnieuw helemaal los tijdens de opening van het vernieuwde funpark met een aantal surprise modules en vooral heel veel fun! 

Wie herinnert zich nog de succeseditie ‘O’Neill CASH FOR PICS’ van vorig jaar!? Dit jaar gaan alle lichten uit om een uur of een en is het shooting time! De jury zal opnieuw bestaan uit drie fotografen die ervoor zorgen dat jouw beste tricks vereeuwigd worden.

Zorg dat je je beste tricks on lock hebt want op de pro line, airtime line en jib module is maar liefst €1000 cash te verdienen! Op de sissy line zijn honderden goodies te verdienen van O’Neill, O’Neill Philips, SnowBite Vans, Dakine, Nitro, Sinner. Iedereen gaat dus naar huis met een prijs!

Net zoals bij de vorige editie worden deelnemers beloond voor “style”. Op 28 juni gaat het dus niet om spins, combo’s of hardways! More style betekent more cash!

Iedereen is vrij deel te nemen op de verschillende modules en moeilijkheidslijnen in het park. Kom gerust een poging wagen in het vernieuwde funpark en geniet van een gratis drankje op de piste dankzij RedBull en Jägermeister.

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebook-pagina van het evenement. Hier kun je ook even checken welke riders hun komst inmiddels al bevestigd hebben.

image003

 van