Ontdek de gouden herfst aan het Gardameer op de fiets

De herfst aan het Gardameer is een prachtige periode. De machtige bergen, het milde klimaat, de vele kleine meren en natuurlijk ook goede wijn en lekker eten maken van de regio rond het Gardameer de perfecte bestemming voor een wielrenvakantie. 

De noordelijke regio van het Gardameer, rond het bekende vakantieoord Riva del Garda, is in de herfst een hoogtepunt voor vele wielrenners. Enerzijds zijn er de aangename temperaturen met als gevolg het lange wielrenseizoen. Anderzijds is er het prachtige landschap. Bloeiende citroen- en olijfbomen zorgen voor Italiaanse flair. De torenhoge bergen rond het grootste meer van Italië zorgen dan weer voor een alpiene sfeer.

Aktivhotel SantaLucia Gardasee maakt van je wielrenvakantie een onvergetelijk herfstavontuur. De hotelbaas is zelf een gepassioneerde wielrenner en trekt er graag met zijn gasten op uit. Bij deze gediplomeerde gids ben je in de beste handen. Voor bijkomende sportieve inspanningen zorgt de fitnessstudio met moderne toestellen. Om na een sportieve dag de spieren los te maken is er een wellnesszone met sauna’s, Kneipp-bad, zwembadzone en een ruim aanbod aan massages.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Roadbike Holidays.


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van