07-07-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Opvallende zadels van fi’zi:k

Zaterdag ging de Tour de France van start in Leeds. Zoals de voorbije jaren doet fi’zi:k ook deze editie van de Tour iets speciaal. Het wil de tocht naar aankomstplaats en lichtstad Parijs extra in de verf zetten.

Zo presenteren ze een nieuwe serie zadels met een opvallend nieuw design. Alle 56 renners van Movistar, Team Sky, BMC, AG2R, Cannondale, FDJ en Garmin-Sharp zullen met dezelfde gelimiteerde oplage zadels rondrijden. Dit betekent dat onder andere Chris Froome, Alejandro Valverde, Peter Sagan en Andrew Talansky op deze zadels rijden.

De fi’zi:k zadels zullen alvast heel hard opvallen. Ze zijn immers voorzien van reflecterende patronen op de zadelcover. Hiermee wil fi’zi:k onder andere aantonen dat visibiliteit voor fietsers van essentieel belang is. Verder wil het met deze zadels de meest memorabele, grappige, ontroerende, hartverscheurende, dappere en heldhaftige verhalen in de geschiedenis van de Tour in de spotlight plaatsen.

De zadels zijn beschikbaar in een luxe box, inclusief stuurlint en waterpas. De adviesprijs bedraagt €199 en voor meer informatie kun je uiteraard terecht op de website.

Fizik

 van