10-03-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Outdoor Ruilmarkt 19 maart

Op 19 maart vindt de Outdoor Ruilmarkt plaats aan het strand van de Noordpier, Wijk aan zee. Een strandmarkt waar iedereen zich voor kan inschrijven om eigen outdoor sport hardware en gerelateerde kleding te verkopen en ruilen.

Wat is de outdoor ruilmarkt
Een mix tussen een boardswap en een vlooienmarkt, maar dan voor outdoor sporten en liefhebbers. Een markt voor particulieren om tweedehands outdoor sportspullen te (ver)kopen, ruilen en er is ook veilmic.

Waarom deze ruilmarkt
De werknemers van Aloha en Greenwaves zijn gelukkig reizigers & outdoor sporters. De organisatie is door hen ontstaan vanwege de onderlinge tweedehands gear ruil en verkoop op het Noordpier strand, wat natuurlijk ook tof is om met meer mensen te doen.

De gedeelde interesse, gezelligheid en betrokkenheid bij deze sporten. Maar ook het bewustzijn van spullen die niet na 1 seizoen al op waren, bracht hen op het idee deze ruilmarkt te starten.

Veilmic
Op de markt staat een microfoon klaar voor iedereen die een item wilt veilen. Maar hij is zeker ook vrij voor iedereen die een act wilt doen, any style.

Uitwijkdata
Er wordt rekening gehouden met de weersverwachting. Vandaar dat er voor deze strandmarkt een weervenster is aangemaakt. Wordt het niet 19 maart 2016, dan schuift de markt door naar 02 april 2016 en anders 09 april 2016

Inschrijven?
Voor alle informatie, ga je naar event page op Facebook.

Aan de hand van jouw te verhandelen spullen kun je vierkante meters huren á €5 per vierkante meter.
Inschrijven kan op drie manieren.
1. Mail info@alohabeach.nl met subject ‘deelnemen Outdoor Ruilmarkt’,
2. Ticketscript (gelijk bevestigd).. Klik hier voor een consumptieprijzen overzicht.
3. Post op de Facebook eventpagina ‘Outdoor Ruilmarkt’ (bij Aloha Wijk aan zee)

 van