POC lanceert de Omne Eternal

De eerste zelfaangedreven helm ter wereld met eindeloze energie. POC introduceert met trots de Omne Eternal, ‘s werelds eerste fietshelm met eigen aandrijving die Powerfoyle integreert, een innovatief licht-oogstmateriaal dat elke lichtbron, binnen of buiten, kan omzetten in elektrische stroom. Om de veiligheid van een berijder op de weg te vergroten, is de Omne Eternal voorzien van een automatisch en zelfaangedreven licht. Dit licht hoeft nooit opgeladen te worden met een kabel of worden geactiveerd via een aan of uit schakelaar. Veiligheid en licht door schone, eindeloze energie.

POC Omne Eternal

Veiligheid en innovatie

In een reactie op de release van de Omne Eternal zei Jonas Sjögren, CEO van POC: “Veiligheid en innovatie staan ​​centraal in de aanpak van POC. We zien allemaal de zeer positieve verschuiving naar fietsen voor vervoer, gezondheid en recreatie, maar met die verandering komen de goed gedocumenteerde veiligheidszorgen en risico’s die fietsers voelen bij het delen van de weg. De Omne Eternal mag dan wel een wereldprimeur zijn, met baanbrekende zonneceltechnologie, maar onze focus was om rijders meer veiligheid en een naadloze gebruikerservaring te bieden. Door simpelweg de helm op het hoofd te plaatsen, wordt de technologie automatisch geactiveerd, waardoor de veiligheid toeneemt zonder er ooit over na te hoeven denken. En het ondersteunt al onze inspanningen voor een duurzamer milieu. “

POC Omne Eternal

De gebruikerservaring is ontworpen om naadloos te zijn, maar zoals vaak het geval is, is de technologie achter dergelijke innovaties zeer complex. POC en Exeger, de innovator en fabrikant van Powerfoyle, werken sinds 2019 nauw samen om een ​​verscheidenheid aan systemen te bouwen en te testen die hebben geresulteerd in de Omne Eternal, die er voor de meeste gebruikers hetzelfde uitziet als elke andere helm.

Slimme helmen

Giovanni Fili, CEO van Exeger, voegt toe: “POC staat bekend om zijn ruimdenkende en innovatieve benadering van veiligheid en wordt terecht erkend als de leider op dit gebied. Exeger heeft de afgelopen tien jaar de nieuwe generatie volledig aanpasbare, duurzame en duurzame zonnecellen ontwikkeld. Hiermee creëren ze wat anderen onmogelijk achtten – een innovatie met het potentieel om schone, eindeloze energie te leveren en de energie van licht opnieuw te definiëren. Onze langdurige samenwerking met POC is net zo natuurlijk als het licht dat we oogsten en we zijn ongelooflijk opgewonden om deel uit te maken van de release van de Omne Eternal, die een nieuw tijdperk van slimme helmen vertegenwoordigt om de veiligheid voor elke rijder, waar ook ter wereld, te verbeteren.”

De unieke kenmerken van Powerfoyle zijn dat het naadloze integratie mogelijk maakt zonder in te boeten aan design en esthetiek. Powerfoyle maakt gebruik van alle soorten lichtenergie en zet deze op een milieuvriendelijke manier om in elektrische energie.

Nieuwe mogelijkheden

De CEO van POC, Jonas Sjögren, vervolgde: “Ons‘ Whole helmet concept ™ ’illustreert dat in de wereld van vandaag een helm aanzienlijk meer kan en moet doen dan alleen impacts beheersen. Door digitale oplossingen te integreren kunnen we een gebruiker voor, tijdens en na een ongeval beschermen. De integratie van Powerfoyle opent een wereld van nieuwe mogelijkheden. Het creëren van helmen met een eindeloze krachtbron is de sleutel tot het ontsluiten van nieuwe ideeën en innovaties die de veiligheid kunnen revolutioneren. “

Details

  • Kosten €250
  • Vanaf juni 2021 online beschikbaar

Lees hier meer informatie over de Omne Eternal van POC!


Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van