11-04-2024 - Skiën, Nieuws

Protest Sportswear wint Shopping Award 2024

Warmond, 29-03-2024 – Protest Sportswear wint de Shopping Award 2024 in de categorie Sport & Vrije tijd. Deze meest prestigieuze prijs in e-commerce werd donderdagavond uitgereikt tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De winnaar wordt bepaald door een combinatie van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts.


Tom Luijten, E-commerce Manager bij Protest Sportswear: “Wij hebben met ons team de afgelopen jaren flinke stappen gezet in het verbeteren van de snelheid en het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van onze site. Dat Protest Sportswear de Shopping Award 2024 wint is een prachtige erkenning van onze klanten én experts. De prijs motiveert enorm om die klantervaring nog verder te verbeteren”.

Over Shopping Awards

De Shopping Awards worden jaarlijks uitgereikt aan e-commercebedrijven die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce – het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.

OVER PROTEST SPORTSWEAR

Protest is opgericht door een groep snowboarders uit Nederland. Ja, dat lees je goed: Nederland. Een van de vlakste stukken land op aarde. Het land met precies vijf heuvels en 14 golven. Ja, we hebben persoonlijk alle heuvels en golven geteld. Toen wisten we het zeker: “To hell with logic, to hell with obstacles – Let’s do what we love.” Vanaf de eerste dag zijn wij bezig om de wereld een betere plaats voor boarders te maken. Zowel op de pistes als in het water. Dit doen we door het ontwerpen van trendy en functionele sportswear voor een betaalbare prijs. De wereld eraan te herinneren dat boarden draait om plezier. Mensen te helpen ieder mogelijk obstakel tussen hen en hun boards te overwinnen. Voor de beginners die nog niet precies weten wat ze te wachten staat. Voor de masters die het plezier van boarden bijna zijn vergeten. Voor de work-a-holics met te veel verantwoordelijkheden én te weinig tijd. Wij willen boarders eraan herinneren waarom ze ooit begonnen zijn: to have fun! Wij willen alle niet-boarders inspireren met onze overtuiging: ‘Iedereen kan plezier hebben op de piste én in het water’. Onze kleding is ontworpen voor core-boarders, maar tevens ook voor de boarder die plezier wil hebben en er goed uit wil zien. Het is ons doel kleding te maken die toegankelijk is voor alle boarders.

Meer over Protest Sportswear, bekijk de website www.protest.eu.

 van