12-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Raad de tijden en doe mee met de Maratona Dles Dolomites in 2018!

De Maratona Dles Dolomites – Enel zal dit jaar op 2 juli van start gaan in de Badia vallei, in het noorden van Italië. Meer dan 9.000 rijders zullen deze toch rijden en in het donker uit het dal van de vallei klimmen. Tegen het aanbreken van de dag zullen de fietsers de kalksteenpieken van de Dolomieten beklimmen.

Dit is een tocht voor de serieuze fietser. Als jij je trainingen weet te verfijnen en je niveau naar een hoger level weet te tillen, hebben Castelli en de Maratona Dles Dolomites iets voor jou! Zij hebben hebben besloten om 2 deelnamen weg te geven voor de Maratona van 2018, om de onthulling van de Maratona trui van 2017 op 13 juni 2017 te vieren. De presentatie zal live te volgen zijn op Facebook.

Om te winnen zul je de juiste ‘Strava moving time’ van de fietsers Ashley en Jered Gruber (je kent hem misschien wel van de prachtige foto’s in Wielrenblad) moeten raden. Vrouwelijke deelnemers zullen de tijd over de 55 kilometer Sellaronda-course moeten raden en mannelijke deelnemers moeten raden hoe lang de Grubers zullen zullen doen over de 138 kilometer van de Maratona Dles Dolomites.

Ashley en Jered Gruber kun je live volgen op Castelli’s Facebook-pagina en Twitter. In de 55 kilometer van de Sellaronda-route zullen ze 1.800 meter klimmen, in de 138 kilometer van de Maratona zal dat 4.200 meter zijn.

Maar, hoe snel zullen ze gaan? Klik hier om deel te nemen in te dienen.

Dit zijn beelden van de Maratona Dolles Dolomieten van 2016. De Maratona is de koningin van alle granfondos. Omdat Castelli’s hoofdkantoor vlakbij Alta Badia is, leeft en rijdt de crew van Castelli elke dag over deze bergen. Zij vinden het hierdoor een eer om kledingpartner te zijn van de Maratona Dles Dolomites. Het reflecteert de toewijding en het harde werk dat Castelli in haar producten laat zien. Voor meer info kun je terecht op: maratona.it

 


Altijd op de hoogte te blijven van het laatste wielernieuws? Dan volg je ons op Facebook en Instagram. Natuurlijk ben je met een abonnement op het WIELRENBLAD magazine verzekerd van informatie over de mooiste routes, de nieuwste materialen en de beste wielerverhalen. 

 van