07-05-2012 - Mountainbiken, Nieuws

Ready to Schred?

Kona’s schredders aanbieding; een “gratis weekend in een KONA-bikepark” bij aanschaf van de ultieme schredders bike, de entourage.

Het voorjaar is begonnen. De sneeuw is aan het smelten in de Alpen en de vette trails komen langzaam tevoorschijn onder de witte deken van sneeuw. De bikeparken in de Alpen gaan binnenkort open. Tijd om te schredden!

Als je een Entourage of Entourage Deluxe koopt bij een Kona dealer krijg je een weekend “bikepark” GRATIS erbij. Een van de mogelijkheden is schredden in het “KONA GROOVE APPROVED” bikepark Leogang (Oostenrijk) inclusief een overnachting in het viersterrenhotel “forsthofgut” op basis van halfpension direct gelegen naast het bikepark met een liftpas voor twee dagen. Je mag zelf kiezen in welk KONA bikepark je het weekend wilt spenderen. Uiteraard alleen bij de deelnemende KONA bikeparken.

De aanbieding is geldig van 1 mei tot 30 juni 2012. Deze aanbieding is alleen geldig voor de koper van een entourage of entourage deluxe. De aanbieding verschilt per bikepark. Geef aan bij de aankoop van de bike van welke aanbieding in het desbetreffende bikepark je gebruik wilt maken (het deelnemende bikepark, land van bikepark). De koper moet zelf contact opnemen met het plaatselijke kantoor voor toerisme. Na 30 juni is de aanbieding niet meer geldig en kan deze niet verlengd worden.

Wij hebben uiteraard de Entourage zelf ook al uit getest, het verslag hier over kan je hier lezen
Check of er een Kona dealer bij jou in de buurt is op www.konaworld.com

 

 

 

 

 van