01-03-2024 - Mountainbiken, Nieuws

RockShox introduceert nieuwe Flight Attendant

Flight Attendant zou jou weleens beter kunnen kennen dan jijzelf. Geen ander veersysteem biedt dit niveau van personalisatie om aan te sluiten bij jouw rij voorkeuren, jouw terrein, jouw stijl en jouw fysieke mogelijkheden. Neem volledige controle over de personalisatie opties van Flight Attendant. Wat nog beter is, Flight Attendant werkt nu onvermoeibaar bij elke rit om zijn algoritme te optimaliseren en te personaliseren naar jouw behoeften. Ontdek hier de nieuwe Flight Attendant en check de print-magazines van Up/Down voor onze ervaringen en reviews!

Een natuurlijke ervaring: 3-positie demping

De meest geavanceerde dempingsystemen van RockShox zijn de enige manier om alles aan te kunnen, van World Cup-tracks tot lokale rondjes. Flight Attendant-componenten hebben driepositie compressiedemping die automatisch overschakelt van een efficiënte vergrendelingspositie naar een ondersteunende pedaalpositie voor optimale tractie tot een open positie voor grote klappen en rotsachtige, wortelrijke afdalingen. Flight Attendant weet precies wat het beste is voor het pad. Afgestemd op de soepelste overgangen tussen de veringsposities, biedt driepositie demping de meest natuurlijke veringservaring voor de rijder. Wanneer Flight Attendant naadloos wisselt tussen Open, Pedal en Lock-posities, zou je denken dat het je gedachten leest.

RockShox Flight Attendant

Veiligheidsmodus

Het Flight Attendant-systeem schakelt over naar de Veiligheidsmodus wanneer het batterijniveau van de vorkbesturingsmodule, de module van de achterste schokdemper, of de krachtmeter/pedaalsensor een laag niveau heeft bereikt, of als er een batterij ontbreekt in een component. Installeer een volledig opgeladen batterij om terug te keren naar de Automatische Modus.

Volledig gepersonaliseerd, voor jou

Flight Attendant kent je misschien beter dan jezelf. Geen ander vering systeem biedt dit niveau van personalisatie om aan te sluiten bij je rijvoorkeuren, je terrein, je stijl en je fysieke mogelijkheden. Neem volledige controle over de personalisatie opties van Flight Attendant. Bovendien werkt Flight Attendant nu onvermoeibaar bij elke rit om zijn algoritme te optimaliseren en te personaliseren om aan jouw behoeften te voldoen.

Aanpasbare Ritdynamiek

Het doel van Flight Attendant is ervoor te zorgen dat een fiets zich op elk moment op het parcours in de optimale veringstoestand bevindt. Het maakt gebruik van input van het parcours, jouw voorkeursinstellingen en Aanpasbare Ritdynamiek om dit te bereiken. Aanpasbare Ritdynamiek beïnvloedt de keuze van de veringstoestand van FA op elk moment.

  • Wanneer je in de Sprint Zone komt, moedigt Aanpasbare Ritdynamiek het systeem aan om naar de Lock-positie te gaan.
  • Wanneer je in de Hoge Inspanningszone komt, neigt Aanpasbare Ritdynamiek naar een meer efficiënte veringstoestand.
  • Zodra je in de Gemiddelde Inspanningszone terechtkomt, neigt Aanpasbare Ritdynamiek naar een balans tussen comfort en efficiëntie.
  • In je Lage Inspanningszone, wanneer je ontspannen rijdt, neigt Aanpasbare Ritdynamiek naar comfort en soepelheid.

FLIGHT ATTENDANT

CHARGER RACE DAY 2 DEMPER

De 3-positie Charger Race Day 2 demper – elk detail geperfectioneerd, elk extra onsje weggesneden. De nieuwste Flight Attendant-technologie leert van je ritgegevens en schakelt onmiddellijk tussen de Open, Pedal en Lock posities voor pure efficiëntie en snelheid. Het is een elektronisch, automatisch veersysteem dat zo intuïtief is dat je alleen de snellere rondetijden zult opmerken.

TE ZIEN IN: SID SL Ultimate Flight Attendant

SID Ultimate Flight Attendant

 van