24-08-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Shimano IC501 Indoor Fietsschoenen

Het einde van de zomer komt alweer in zicht, en Shimano lanceert alvast de Shimano IC501 schoenen voor indoor gebruik. Zodat iedereen in het najaar en de winter met vers schoeisel kan genieten van indoor trainingen! Hieronder lees je wat Shimano te melden heeft over de nieuwe IC501 fietsschoenen.

Tijd is kostbaar. Of je nu op je werk of in je vrije tijd bent, je streeft ernaar om het maximale uit elke dag te halen. En indoor cycling-workouts zijn wellicht geen uitzondering. Voor degenen die deze indoorsessies serieus nemen, introduceert Shimano de opnieuw ontworpen, eersteklas IC501 indoor fietsschoen. Met een revolutionaire nieuwe milieuvriendelijke, niet-giftige, chemicaliën vrije en antibacteriële behandeling.

Of je nu voor een uurtje training in je trainingsruimte thuis bent of alles geeft tijdens een intensieve les in je favoriete sportschool, de opnieuw ontworpen SPD-compatibele IC501 is de compromisloze keuze voor serieuze indoor fietsers. Deze speciaal gebouwde prestatieschoenen helpen je harder te pushen, verder te rijden en jezelf uit te dagen elke keer dat je op de fietstrainer stapt.

Voortaan hoef je je geen zorgen te maken over effecten na de workout dankzij de FUZE®-technologie – een permanente behandeling die zich hecht aan het IC501-bovenmateriaal en antibacteriële eigenschappen bevat tegen schimmel en meeldauw, waardoor je schoenen langer meegaan en uw voeten frisser te houden. Voor meer informatie over de Shimano IC501 Indoor Fietsschoenen kun je terecht op de website van het merk.

 van