27-05-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Specialized Days & Wielerfestival Montferland – 4 & 5 juni 2016

4 en 5 juni vindt op het Europese hoofdkantoor in ‘s-Heerenberg de tweede editie van de Specialized Days plaats, een evenement vol met clinics, work- shops, rides, een kijkje achter onze schermen én Test The Best. Kijk voor meer informatie op de website van Specialized. 

Locatie

De Specialized Days worden georganiseerd op het Europese hoofdkantoor van Specialized. Het adres is: Zeddamseweg 84b, ‘s-Heerenberg (nabij Doetinchem). Voor de deur is ruime parkeergelegenheid, zowel voor de auto als de fiets.

Clinics, events en rides
Benieuwd hoe de vering in jouw Stumpjumper precies werkt, of wil je graag een keer samen met een prof fietsen? Doe mee aan één van de clinics, events of rides! Voor de clinics, events en rides is voorinschrijven niet nodig.

De fietsen

Welke fietsen? Het aanbod kan nog wat wisselen maar dit is het meest recente overzicht. Wil je van de hoed de rand weten? Bekijk de folder van Specialized.

Race dames:
– Amira SL4 Expert in 51, 54, 57
– Ruby Pro Disc Di2 in 51, 54, 57

Race heren:
– S-Works Roubaix Disc Di2 in 52, 54, 56, 58, 61
– Roubaix SL4 Pro Disc Di2 in 54, 56, 58, 61, 64!
– Shiv Pro Race in L
– Venge Carbon in 52, 54, 56, 58, 61
– Allez Expert DSW in 56, 58
– Diverge Pro in 52, 54, 58, 61

Mountainbike dames: 
– Fate Expert Carbon in S, M, L
– Era FSR Expert S, M, L

Mountainbike heren: 
– S-Works Camber FSR in S, M, L, XL
– Fuse Expert 6Fattie in S, M, L, XL
– S-Works Stumpjumper FSR 6Fattie in S, M, L, XL
– S-works Stumpjumper FSR 29 in L
– S-Works Epic World Cup in S, M, L, XL
– S-Works Stumpjumper Hardtail World Cup in S, M, L, XL
– S-Works Enduro 650B in M
– S-Works Enduro 29 in L
– Fatboy in S, M, L, XL

Wielerfestival Montferland
Daarnaast kun je dit weekend ook in ‘s-Heerenberg terecht voor het Wielerfestival Montferland, powered by Specialized Bicycles. Het programma voor de vijfde editie heeft als hoofdmoot een tweedaags MTB evenement. Dit bestaat uit een Cross Country wedstrijd op zaterdag en een MTB Marathon op zondag, met een overkoepelend klassement. Daarnaast komen de ToerCyclo op de weg en uiteraard ook de Kanjers voor Kanjers Kids Clinics terug.

Het Wielerfestival Montferland powered by Specialized is dus gelijktijdig gepland met de Specialized Days, die plaatsvinden rondom het Europese hoofdkwartier van Specialized in ’s-Heerenberg. Door de combinatie wordt het voor deelnemers nog aantrekkelijker om naar het mooie Montferland af te reizen. Iedereen kan meedoen aan een prachtig evenement en tevens genieten van het schitterende Specialized-event met o.a. clinics, workshops, Test The Best, grouprides, rondleidingen en de beleving daaromheen. Je kunt dit artikel op onze website bekijken voor meer informatie over het festival.

 van