08-04-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Sportful: A history of winning

Johan Museeuw won maar liefst drie keer Parijs-Roubaix en aankomend weekend staat de ronde weer op het programma. De renner, toenmalig in dienst van Mapei boekte zijn overwinningen in de jaren 1996, 2000 en 2002. Parijs-Roubaix staat ook wel bekend als de “Hel van het Noorden” en wordt aankomende zondag nog helser dan normaal. De renners zullen te maken krijgen met een temperatuur van vier graden en fikse buien.

De Belgische wielrenner heeft vele mooie momenten in Frankrijk gekend, maar kwam ook een keer te dicht bij het vuur van de hel, waardoor Johan bijna het onderspit moest delven. Johan Museeuw heeft altijd al warme banden met Sportful gehad en organiseert daarom dit jaar een wedstrijd om Parijs-Roubaix heen met als credo #ahistoryofwinning.

Wat moet je doen?
Johan Museeuw nam samen met twee andere Mapei renners een karakteristieke pose aan tijdens zijn overwinning in 1996 en Sportful daagt jou uit om deze zo goed mogelijk na te doen. Vervolgens kiest Johan zelf uit alle inzendingen zijn favoriet en dus de winnaars. De beste drie kandidaten krijgen een Sportful prijzenpakket ter waarde van 1500 euro.

Het enige wat je moet doen is je foto uploaden met het onderschrift #ahistoryofwinning.

Johan Museeuw_Sporful

 

Meer informatie over de actie van Sportful vindt je hier.

Voor meer wielernieuwtjes bekijk je onze Facebookpagina. Wil je nou altijd de leukste artikelen of meest uitdagende routes vier keer per jaar op de deurmat krijgen? Neem dan een abonnement op Wielrenblad. Of download het magazine online via onze Soul Kiosk App. Vind je een speciaal onderwerp uitermate interessant? Kijk dan in onze webshop en bestel je favoriete magazine geheel naar eigen keuze!

 van