De eerste editie van Taste is uit!
Alle abonnees kunnen de nieuwste Taste weer op de mat verwachten want het eerste nummer is weer verschenen. Het gloednieuwe nummer staat natuurlijk weer boordevol vette artikelen, foto’s, verhalen, producten en daarnaast zullen de laatste nieuwtjes niet ontbreken. Bekijk en lees hieronder alvast een kleine preview van de artikelen uit deze Taste.
Natuurlijk kan je voor het gemak abonnee worden, zodat je volgend jaar alle nummers lekker thuis ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om het eerste nummer los te bestellen in onze webshop.
Splitboarden in Mongolië
In Mongolië, een land waar snowboarden zich nog in de jaren negentig lijkt te bevinden, moet je er heel wat voor over hebben om een paar bochten te kunnen zetten. Niemand van ons had ooit gedacht zo dicht bij de hoogste berg van Mongolië te komen. We reisden door de wildernis en bivakkeerden op de gletsjer voor een historische missie: we wilden de eersten mensen zijn die Tavan Bogd zouden afdalen.
Een week in Puy-Saint-Vincent
In de hoek van Pays de Ecrin ligt Puy-Saint-Vincent. Een kleine spot in het enorme bergmassief waar nog heel erg veel te ontdekken is. Het is even manoeuvreren tussen de rotsen en over stukjes ijs, maar dan bereik je het paradijs. Met als entree een behoorlijk couloir. Het ideale van dit opeens ontdekte walhalla is dat je op wel vier of vijf verschillende plekken kan indroppen.
De nomadsbus
Leven als een nomade is niet alleen voor zomerliefhebbers. Val Cook en Tim Boffe zijn ook gedurende de winter onderweg met hun bus, dat tegelijk hun huis, werk en leven is. Voor het stel uit Antwerpen is deze iconische Amerikaanse schoolbus veel meer dan zomaar een vervoersmiddel. Samen met hun dochter Fenna en hond Lewis rijden ze in de gele omgebouwde schoolbus naar de mooiste wintersportgebieden van Europa.
Grote snowboard review
Veertig boards lagen voor onze jaarlijkse reviews in de achterbak toen we naar Puy-Saint-Vincent in de Franse Ecrins reden. Hoewel het niet gemakkelijk is om uit het volledige snowboardaanbod van 2018 een weloverwogen selectie te maken, lukte het dit seizoen redelijk goed de focus te leggen op bijzondere plankjes.