28-03-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Tehava International: voorkom lek rijden

Tehava International introduceert vanaf 27 maart het merk Joe’s No-Flats met een exclusieve distributie in haar merkenportfolio. Het merk Joe’s No-Flats is de producent van ’s werelds meest effectieve anti-lek dichtmiddelen en heeft daarnaast ook tubeless conversie sets, smeer- en onderhoudsmiddelen in haar assortiment.

Over Joe’s No-Flats

Joe’s No-Flats maakt onderdeel uit van het Israëlisch bedrijf Adhestick, sinds 1938 een specialist in het ontwikkelen en produceren van industriële polymeren. Deze jarenlange ervaring gebruikt Joe’s No-Flats om een unieke lijn van betrouwbare, toonaangevende en innovatieve producten te maken voor fietsers wereldwijd.

De belangrijkste producten in het brede productgamma van Joe’s No-Flats worden hieronder besproken.

Sealants

De anti-lek producten van Joe’s No-Flats, ook wel sealants genoemd, roemt men over de hele wereld vanwege de zeer effectieve anti-lek functionaliteit. Joe’s No-Flats ontwikkelt en test in samenwerking met bekende bandenfabrikanten haar sealants. In totaal heeft Joe’s vijf verschillende anti-lek producten met elk afzonderlijke eigenschappen voor specifiek gebruik.

De bekendste sealant in de Joe’s No-Flats collectie is de Eco Sealant, de nieuwe generatie in de preventie van lekke banden. Deze Eurobike Award winnaar is op ecologische basis ontwikkeld, zonder toevoeging van latex, ammonium en eiwitten en alleen te gebruiken voor tubeless ready wielen.

Naast de Eco Sealant is Joe’s No-Flats ook bekend om haar toonaangevende Super Sealant. Deze sealant is te gebruiken voor tubeless wielen en binnenbanden. Andere sealants zijn de Elite Racer Sealant, de Road Racing Sealant en de voor stadfietsen Yellow Gel. Bovendien is het ook mogelijk om wielen om te bouwen naar tubeless met de Tubeless Conversion Kits.

Joe's No Flats tehava sealants cycling fietsen 1

Smeermiddelen

Joe’s No-Flats heeft ook drie verschillende categorieën smeermiddelen voor de ketting in haar productgamma. De Eco-Nano Lube staat bekend om de hoge efficiëntie en milieuvriendelijkheid en won ook een Eurobike award. De Eco-Nano Lube is het enige smeermiddel in de markt dat de Nano technologie combineert met ecologische grondstoffen. De Nano technologie zorgt voor een goed onderhoud van de ketting, is stiller en blijft langer aanwezig dan een wax. De Eco-Nano Lube is verkrijgbaar voor zowel droge condities als natte condities.

De andere twee categorieën smeermiddelen zijn de PTFE Chain Lube en de nieuwe Yellow E-bike Lube. De PTFE Chain Lube ontwikkelde Joe’s No-Flats speciaal voor fietstochten met lange afstanden. Ook dit smeermiddel is verkrijgbaar voor droge condities en natte condities. De Yellow E-bike Lube is een smeermiddel bestemd voor E-bikes en stadsfietsen.

Joe's No Flats tehava smeermiddel cycling fietsen 1

Andere producten

Een andere product van Joe’s No-Flats is de Self-Sealing binnenband. Dit zijn binnenbanden gevuld met sealant, verkrijgbaar voor racefietsen, MTB en stadfietsen. Deze binnenbanden hebben een lange levensduur tot aan drie jaar. Ook heeft Joe’s No-Flats een uitgebreid aanbod aan schoonmaakmiddelen en reserve materialen en accessoires voor het ombouwen van wielen naar tubeless.

Door de producten van Joe’s No-Flats wordt het onderhouden van de fiets een eenvoudige klus. De consument kan met een gerust hart een toertocht rijden, zonder stil te staan met een lekke band. Bestel nu snel de producten van Joe’s No-Flats op de Tehava webshop en geniet van de ideale fietsomstandigheden!

Voor meer informatie bezoek de website.

 van