13-01-2011 - Skiën, Nieuws

Ter nagedachtenis aan CR Johnson.

Het is een nieuw jaar, en ieders focus ligt op het te komen jaar. Laten we echter een klein moment nemen om het heengaan van skilegende CR Johnson te herdenken.

CR is niet meer onder ons, maar zijn invloed op de ski community blijft sterk. Het CRJ Memorial Fund, opgericht na zijn heengaan in samenwerking met de High Fives Foundation, steunt geblesseerde skiers over de hele wereld. Na CR’s vroege dood vroegen veel mensen zich af wat ze konden doen om hun steun te betuigen, hier zijn een paar suggesties.

Om CR in 2011 te herdenken zijn er een paar manieren om betrokken te raken: Ten eerste kun je leren over en doneren aan de High Fives Foundation. De organisatie uit Tahoe richt zich op het inzamelen van geld en awareness voor atleten die een zware blessure opliepen tijdens het volgen van hun droom. Ten tweede, check het gave CRJ Memorial Package gemaakt door 4FRNT, Smith Optics en Porters ski shop. Het limited edition pakket bestaat uit CR’s signature ski’s, the I/O Goggle en de Maze helm – allen met unieke graphics geinspireerd door CR. Opbrengsten gaan direct naar het CRJ Memorial Fund.

Dit is de perfecte mogelijkheid om je steun te betuigen aan een van de meest invloedrijke personen uit de ski geschiedenis.

Charles Russel Johnson III, 8 Oktober 1983  – 24 Februari 2010.

Foto: Nate Abott

 van