11-04-2023 - Wielrenblad, Leesvoer

Rogelli – The Enjoyers Guide

Rogelli staat voor Enjoy The Distance. Kies voor plezier. Kies voor genieten. Hoe je dat doet? Laat dat maar aan hen over! Zij nemen je mee in de wereld van enjoyment. Geniet van elke kilometer. Van elke bocht. Van elke hobbel in de weg. Maar vooral: geniet op jouw manier. Laat je inspireren om te genieten van jouw favoriete sport.

Aan de hand van 9 thema’s bieden zij fietsers handvatten om hen te laten genieten op de manier die bij hen past. Klik hier voor meer informatie over Rogelli!

Enjoy culture & food

Geniet van de zon. Van de warmte en het licht. Wielrennen is een buitensport en daarom een ideale om van het zonnetje te genieten. En als je geluk hebt beleef je een magische zonsondergang en rijd je tijdens golden hour de mooiste routes. Dit thema is gebaseerd op de zomerfietser die na een lange winter eindelijk weer op de fiets stapt.

Enjoy cycling solo

Geniet van een rit alleen. In alle rust of juist met een avontuurlijke insteek. Alleen jij en je fiets. Jouw route, jouw moment. Dit thema is gebaseerd op de fietser die graag alleen fietst, omdat hij dan met niets en niemand rekening hoeft te houden. Hij kan gaan wanneer hij wil. Hij kan zijn eigen route bepalen. En hij stopt wanneer hij wil. Heerlijk!

Enjoy mindful moments

Geniet van wielrennen als een moment van rust en bezinning. Een moment voor jezelf waarin je even alles los kunt laten. Jouw moment. Sport is niet altijd gaan tot het uiterste. Je hoeft niet altijd het beste uit jezelf te halen. Soms mag je gewoon even genieten. Wielrennen is de uitgelezen sport om even in te checken bij jezelf. Hoe voel je je fysiek? Hoe voel je je mentaal? Welke gedachten komen bij je op? In de drukte van de huidige maatschappij kan een rust moment op de fiets een verademing zijn. Letterlijk en figuurlijk.

Enjoy the sun

Geniet van de zon. Van de warmte en het licht. Wielrennen is een buitensport en daarom een ideale om van het zonnetje te genieten. En als je geluk hebt beleef je een magische zonsondergang en rijd je tijdens golden hour de mooiste routes. Dit thema is gebaseerd op de zomerfietser die na een lange winter eindelijk weer op de fiets stapt.

Enjoy the climb

Geniet van de uitdaging van een steile klim. Op naar de top om het beste uit jezelf te halen. Je spieren voelen branden, dat is wielrennen! Elke keer een beetje beter worden. En wat is een betere training dan een steile klim? Dit thema is gebaseerd op de fanatieke fietser die wel houdt van een uitdaging.

Enjoy the colours of summer

Geniet van de vrolijkheid van het zomerseizoen vol kleur en leven. De natuur staat in bloei en overal om je heen zie je de kleuren van de zomer. Dit thema is gebaseerd op het vrolijke gevoel dat de zomer je geeft.

Enjoy the rhythm of the ride

Het ritme van de rit. De herhaling van je trappen of de geluiden om je heen. Wielrennen is een ritmische sport, waardoor je in een rush komt. De endorfine stroomt door je lijf en je hoeft niet na te denken over de beweging die je maakt. Het gebeurt vanzelf.

Enjoy with friends

Geniet van fietsen samen met je vrienden. De gezelligheid, de vriendschap, het samenzijn. Op de fiets kun je prima met elkaar praten en beleef je samen avonturen. Je weet nooit wat je onderweg tegenkomt. Dit thema is gebaseerd op vriendenteams en de wielrensport als teamsport.

Enjoy exploring

Geniet van ontdekken. Op de fiets ontdek je nieuwe paden, nieuwe wegen, nieuwe culturen. Fietsen geeft vrijheid. Vrijheid om te ontdekken. Dat is wat wielrennen voor veel mensen leuk maakt. Je kunt gaan en staan waar je wilt en het is altijd leuk om nieuwe routes te ontdekken.


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van