17-08-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Topeak Bikepacking fietstassen

Topeak biedt verschillende slimme, waterdichte oplossingen om bagage moeiteloos mee te nemen op de fiets.

Topeak Bikepacking bagage

Voor de fietsvakantie zijn specifieke accessoires nodig om alle bagage zo slim en veilig mogelijk mee te kunnen nemen. Topeak biedt hiervoor een uitgebreide collectie aan tassen. Met de grote variatie in formaten en bevestigingsmethodes is er voor iedere fiets en iedere tocht een geschikte tas verkrijgbaar. Altijd gemaakt van sterk materiaal, zodat alle spullen veilig kunnen worden opgeborgen!

Backloader

De Backloader (6L) biedt extra opbergruimte in een lichtgewicht en gestroomlijnd ontwerp. Door de bevestiging op de zadelbuis is er geen bagagedrager nodig. Buien en plassen zijn geen probleem vanwege de waterdichte binnentas!

Topeak Bikepacking

Bekijk de Backloader hier op de Topeak website.

MidLoader

De MidLoader frametas (3L) is lichtgewicht, waterdicht en enorm praktisch. Door de centrale plaats in het frame en bevestiging aan meerdere framebuizen is het extra gewicht van de bagage bijna niet te merken.

Topeak Bikepacking

Bekijk de MidLoader hier op de Topeak website.

BarLoader

De BarLoader (6,5L) beschermt tegen vuil dankzij de ritsen, ultrasoon gelaste naden en roltopsluiting. Eenvoudig op en aan de fiets te klikken en met handige schouderband.

Bekijk de MidLoader hier op de Topeak website.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van