13-03-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Trek 920 Disc: een echt werkpaard

De Trek 920 Disc is een geweldige trekking fiets voor de echte avonturier. Dit werkpaard draait zijn handen niet om voor een beetje vuil werk. Gravelwegen, hobbelige wegen, obstakels en heuvels zijn voor de Trek 920 Disc geen enkel probleem. 

Wanneer je van een beetje avontuur houdt en niet alleen maar over asfalt wegen wilt fietsen is de Trek 920 ideaal. Met 29-ers rol je licht en eenvoudig over de gravelwegen en blijft de fiets comfortabel. Het racestuur zorgt er voor dat je een snelle en ook comfortabele fietshouding kunt aannemen. Daarnaast zorgen de TRP-hydraulische schijfremmen voor maximale remkracht, ook wanneer de fiets bepakt is.

Het 100 Serie Alpha Aluminium frame met bevestigingspunten voor dragers en spatborden is daarbij ook nog licht, waardoor je ook gemakkelijk over heuvels fietst. Zeker niet onbelangrijk zijn de Duster Elite TLR 29-er wielen met steek-assen. De 15mm vooras en 142×12 achteras dragen bij in een stijve constructie en toch comfortabele rijervaring. SRAM staat garant voor een 2×10-speed aandrijving waardoor je goed kunt rijden in verschillende terreinen. De fiets is uitgevoerd in de kleur Matt Olive Drab en beschikbaar in de framematen: 49, 52, 54, 56, 58 en 61 cm.

Voor meer informatie over de fiets kun je natuurlijk terecht op de website van Trek.

 van