19-08-2020 - Mountainbiken, Nieuws

UCI Mountain Bike Worldchampionships in Saalfelden Leogang!

De UCI Mountainbike Wereldkampioenschappen Downhill, Pumptrack, Cross Country en E-Mountainbike vinden dit jaar plaats in Saalfelden Leogang!

Van 7 tot 11 oktober kun je gegarandeerd genieten van actie en sensatie met alle toppers in het Epic Bikepark Leogang. Nog leuker nieuws, onze eigen Mathieu van der Poel zal deelnemen aan de UCI Mountainbike Wereldkampioenschappen Cross Country. Dus koop vanaf medio augustus je ticket via de website. Wil je écht middenin het spektakel zitten? Reserveer dan een kampeerplekje op de parkeerplaats van de Steinberg gondel op slechts 10 minuten lopen van het event. 

Leogang

UP/DOWN in Leogang

Het Oostenrijkse Leogang stond al langer op ons lijstje, en we hebben er in 2018 gereden, een paar dagen voor de World Cup DH . Het hele artikel over onze Ups en Downs in Leogang vind je hier op onze website.

Meer informatie?

Als je dan toch in Saalfelden Leogang bent, dan is het echt een must om het gebied nog beter te verkennen. Ga bijvoorbeeld ziplinen over een dal met 100 km/u in de Flying Fox XXL, ga wandelen tussen de ruige bergketens of doe de ‘E-Bike pleasure tour’. Genoeg te beleven! Voor meer informatie kun je terecht op de website van Salzburgerland.

 van