04-09-2018 - Wielrenblad

Veilig en stijlvol de weg op met Smith

Soms kom je een merk tegen waar je direct ondersteboven van bent. Op zo’n moment klopt gewoon alles, van innovaties en technologieën tot aan een fraaie afwerking. Vanaf heden meldt Tehava dan ook met trots dat zij de exclusieve Benelux distributeur van het topmerk Smith zijn geworden. Deze pionier in high-end brillen en helmen biedt een uniek assortiment voor race en mountainbike.

Over Smith
Smith ontwikkelde in 1965 zijn eerste goggle voor op de skipiste. Nu, meer dan 50 jaar later is Smith sinds jaar en dag marktleider in Noord-Amerika in wintersport helmen, brillen en goggles. Tien jaar geleden besloot Smith om naast de succesvolle wintercollectie zich ook te gaan richten op de fietsmarkt. Met succes, want met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van innovatie en design, is Smith de rest van de markt elke dag te snel af. Geavanceerde technologie, geoptimaliseerde prestaties en een strakke stijl. Dat is Smith. Niet gek dus dat talloze atleten over de hele wereld gek zijn op deze helmen en brillen.

Progressieve hoofdprotectie
Een geavanceerde protectie in jouw helm, dankzij de bewezen Koroyd® Technologie. Deze superieure protectie heeft een unieke structuur waarbij op het moment van impact het Koroyd® systeem op een gecontroleerde manier in elkaar drukt. Hiernaast is de constructie van de helm zo gemaakt dat het zorgt voor een perfecte ventilatie. Smith maakt de helm af met zijn opvallend stijlvolle look. Een design dat van de weg af spat!

Helderder zicht door ChromaPop™
Smith zou Smith niet zijn als zij geen brillen ontwikkelden die perfect aansluiten bij de helmen. Niet alleen dankzij de looks passen de brillen hierbij. Ook dankzij Ultimate eyewear integration past deze zonnebril ideaal op de helm wanneer je deze niet nodig hebt. De unieke ChomaPop™ lens technologie laat jou fietstochten ervaren als nooit tevoren dankzij een zeer helder zicht. ChromaPop™ verbetert de helderheid en de natuurlijke kleur zodat je moeiteloos meer detail en helderheid kunt zien. Hierdoor kun jij nog meer genieten van jouw fietstochten!

Meer weten over de beschikbaarheid van Smith artikelen? Check de website van Tehava.

 van