21-06-2016 - Wielrenblad, Nieuws, Magazines - Mikel

Wielrenblad #2 2016

Het tweede nummer van Wielrenblad is vanaf vandaag verkrijgbaar! Wielrenblad #2 2016 valt dan ook zeer spoedig bij onze trouwe abonnees op de deurmat en is daarnaast ook weer verkrijgbaar bij de betere boekhandels. Aan inspirerende content natuurlijk geen gebrek in deze extra dikke uitgave van Wielrenblad, maar liefst 162 pagina’s. Zo kom je de zomermaanden wel door met jouw favoriete wielermagazine! 

Deze nieuwe uitgave staat weer bomvol afwisselende artikelen. Zo hebben we meerdere routes in binnen-en buitenland voor jullie verkend. Daarnaast hebben we een uitgebreide fotoreportage met verschillende outfits gemaakt, zodat je voortaan in stijl rond kunt fietsen. Overigens hebben we ook achter de schermen mogen kijken bij het Italiaanse kledingmerk Sportful.

Voor deze editie reden we onder meer door Limburg, natuurlijk kun je deze routes ook zelf weer downloaden voor op je fietscomputer. Het team van Wielrenblad is daarnaast ook weer op onderzoek uitgegaan, zodat we kunnen laten zien hoe je de perfecte smoothie maakt. Natuurlijk kunnen onze vaste rubrieken ook niet ontbreken.Voor de mensen die echt niet meer kunnen wachten hebben wij hieronder alvast een kleine preview van het magazine online gezet, zodat je weet welke content je kunt verwachten in het nieuwe nummer.

Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee, en ontvang alle nummers lekker thuis op je deurmat. Uiteraard is het natuurlijk ook mogelijk om het nieuwste nummer weer los te bestellen in onze webshop, dit geldt tevens ook voor de andere nummers van Wielrenblad die je eventueel voorbij zijn gegaan. Ben je nog niet thuis maar wil je wel al het magazine lezen? Dan kun je ook het nummer in onze Soul Kiosk App bekijken!

Inhoud Wielrenblad #2 

8 Route Luxemburg
16 De Buit
18 Column Nico
20 D’r op & D’r over: Lapierre Airode
22 Schaafwonden
24 Fietscafe Velosoof
26 Pedaalridders: De dataslaaf
28 Op bezoek bij Sportful
34 Geadopteerd door Ledig Erf
40 Ken uw wiel
42 Brandstof: Smoothies
50 In het spoor van Eifel Classic
56 Wielerverhaal: De leugen
62 Fiets in stijl
100 Mijn fiets
102 Column Jeanine
104 Duurtest Canyon Aeroad CF
110 Etalage
126 D’r op & D’r over: Cube
128 Route Markermeer
136 Wlrnbld onderzoekt Wieltje plakken berg op
138 In balans: De superman
140 Eddy Merckx EM525
144 Voorkomen van blessures
150 D’r op & D’r over: Merida
152 Bikescene Parijs
156 Cycling Lab
158 Brandstof: Gels
160 D’r op & D’r over: Trek
162 Laatste slag

 

Wielrenblad_Bannertje

 

Wielrenblad blog: hét blog voor en door wielrenners

Naast het magazine Wielrenblad, geniet je online van het Wielrenblad blog. Dit blog wordt beheerd
door de makers van Wielrenblad, die net als jij maar wat graag op de racefiets stappen. Een magazine
en blog voor en door wielrenners dus! Hier vind je alles over wielrennen: van informatieve artikelen en
nieuws tot inspirerende verhalen, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Wielrennieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van wielrennen, check je onze nieuwspagina. Hier verzamelen we al onze blogs over aankomende wielerrondes, nieuwe racefietsen en andere musthaves voor fietsers. Maar ook over nieuwe of verbeterde parcoursen en fietsroutes bijvoorbeeld. Kortom: alles wat nieuw is op het gebied van wielrennen, lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van de nieuwste editie van Wielrenblad natuurlijk!

Tips & tricks voor het wielrennen

Vraag jij je soms wel eens af hoeveel je moet trainen voor een wielerronde? En of het verstandig is om te fietsen als je niet helemaal fit bent of een bepaalde blessure hebt? Of ben je benieuwd hoe je jouw techniek op de racefiets kunt verbeteren? En waar moet je nou precies op letten bij de aanschaf van een nieuwe racefiets of andere benodigdheden voor tijdens het wielrennen? Het antwoord op deze – en nog veel meer – vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere wielrenner

Zit je even niet op je racefiets, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van wielrennen tot interviews met bekende en minder bekende fietsers en fietsfanaten. En van nieuwe ontwikkelingen binnen de fietssport tot de mooiste fietsroutes. Met dit leesvoer vermaak jij je prima wanneer je een dag niet op de fiets zit!

Wielrenblad online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van Wielrenblad? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je precies wat je in de nieuwste editie van Wielrenblad kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van Wielrenblad? Dan kun je de (digitale) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je Wielrenblad altijd als eerste op de mat ontvangt!

 van