06-10-2015 - Skiën, Nieuws

Win een Freeride trip naar Livigno met Ripstar!

Ben je stiekem al aan het dromen van de sneeuw ondanks de zon buiten? Grijp dan nu je kans en win een Ripstar Freeride trip naar Livigno en ga veilig een week op pad met een Ripstar gids in een van de beste freeride gebieden van de Alpen!

Het enige wat je hoeft te doen is je op te geven via deze link.

Het sneeuwzekere Italiaanse Livigno is de nieuwe ‘secret spot’. De weidse poederhellingen zijn hier nog nauwelijks ontdekt door freeriders; ongelofelijk wat hier blijft liggen!
Dit heeft deels te maken met de lokale wetgeving die pas sinds enkele jaren freeriden toestaat. Mega poedervelden, prachtige lariksbossen, superlange couloirs; het is allemaal vanaf de uitstap van de lift bereikbaar.

Het belastingvrije Livigno ligt op 1816 meter hoogte in de Italiaanse streek Alta Valtellina, ter hoogte van St Moritz, en is vanaf Arnhem slechts 900km rijden. We verblijven in een goed hotel in het centrum van Livigno en de voortreffelijke Italiaanse keuken maakt deze trip helemaal af!

Ripstar is een reisorganisatie die zich richt op de gevorderde skiër die op zoek is naar het ultieme off-piste avontuur. De gidsen en de mensen achter de schermen bij Ripstar vormen een hecht team en hebben één ding gemeen: een enorme passie voor sneeuw en bergen. Binnen Ripstar is er veel kennis op het gebied van freeride en backcountry reizen; Ripstar heeft dan ook al 20 jaar ervaring in off-piste travel.
Inclusief:
• 5 dagen skigids (UIAGM berggids/ Skiführer)
• 7 overnachtingen in Hotel LO
• Gebruik testski’s
• Theorie clinics
• Gebruik Mammut lawineairbag
• Ripstar Club Membership

Ben jij er klaar voor? http://ripstar.nl/ski/reizen.html

 van