08-12-2014 - Snowboarden, Nieuws

Win twee kaartjes voor Perceptions!

Taste mag twee kaartjes voor de snowboardfilm Perceptions weggeven op 13 december in de Melkweg! Perceptions is de nieuwe snowboardflim van Pirate Movie Production in samenwerking met RedBull Media House.

Deze ongewone snowboardfilm brengt de belangrijkste factoren samen; de beste Europese snowboarders, een bekroonde productie crew en locaties waar elke snowboarder van droomt. Dit resulteert in een opmerkelijke kijkervaring vol actie!

Inhoud

De hechte snowboardgroep neemt je mee op hun reizen over de hele wereld. Ze zijn altijd op jacht naar de beste sneeuw, de grootste sprongen, de meest sicke lijnen en de meest unieke features. Van de straten in Rusland en Canada, de verborgen bossen in Japan, de steilste bergen van India en Alaska, de eindeloze mogelijkheden in de Alpen naar de inspirerende pistes van Groenland. Hiermee heeft Pirate Movie Productions niet alleen de actie vastgelegd maar ook de meerwaarde van reizen.

Riders

Gigi Rüf, Sami Luhtanen, Kalle Ohlson, Marco Feichtner, Wojtek Pawlusiak, Elias Elhardt, Manuel Diaz, Fredrik Evensen en Maxim Balakhovskiy

Teaser

[youtube id=”NRi9XxvmxJg”]

 

Winnen

Wil jij graag op zaterdag 13 december om 21:30 naar Perceptions in de Melkweg? Mail dan je gegevens naar info@soulonline.nl. Ben jij niet de gelukkig winnaar? Niet getreurd! Voor €11 kun je een kaartje kopen.

Perceptions melkweg

 

 

 

 van