Winter bikepacking in Noorwegen met GripGrab

Koud weer rijden in Noorwegen

Noorwegen is altijd al een ruwe maar mooie diamant geweest om op de fiets te hanteren. Het maakt niet uit welk seizoen het is, je moet voorbereid zijn op alle weersomstandigheden. Dit met een positieve mindset zodat wat je begint ook leuk zal zijn en tof.

GripGrab bikepacking
Photo by Martin Paldan | GripGrab

Toen drie van onze GripGrab collega’s in 2019 besloten om op een winter bikepacking trip te gaan in Noorwegen werden de wenkbrauwen voorzichtig omhooggetrokken door de rest van het kantoor, maar al snel werd dit gevolgd door respect en enthousiasme over wat de uitkomst zou zijn in de zware Noorse winter en de ijzige wegen. Wat volgde is een prachtige film over avontuur, vriendschap en fietsen bij temperaturen onder het vriespunt. Maak een warm drankje voor jezelf en geniet van de nieuwste film van GripGrab.

GripGrab bikepacking
Photo by Martin Paldan | GripGrab

Bekijk de kit en stel vragen

Tore, Tim en Martin hebben diverse items uit de GripGrab-collectie gebruikt om ze warm en tevreden te houden in de kou in Noorwegen. Bekijk hier de stukken die ze tijdens hun avontuur hebben gebruikt en stel ze gerust vragen over hun voorbereidingen, de technologie die ze tijdens de reis hebben gebruikt of welke vraag je ook hebt als je een soortgelijk avontuur aan het plannen bent.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van