17-12-2014 - Mountainbiken, Nieuws

Wood 15: Eerste Europese Indoor Bikepark

WOOD15 is het eerste Indoor Bikepark in Europa, dat gevestigd is in de sportstad Sittard – Geleen. Op 14 november 2014 zijn de deuren officieel geopend. WOOD15 is voor alle leeftijden en niveau’s toegankelijk. BMX, Dirt, 4X, Enduro, XC en zelfs cyclocross fietsen zijn toegestaan.

In een leegstaande oude fabriekshal van ruim 6000m2 in Sittard, waar ooit beeldbuizen van Philips werden geproduceerd, heeft men de eerste fase van dit Indoor Bikepark gerealiseerd. De Dirt/Flowlijn, 3 verschillende XC niveau’s, Skill area en het 70 meter lange pumptrack zijn een ware speeltuin voor de beginnende tot de ervaren gepassioneerde mountainbiker.

WOOD15 is een plek voor jong en oud, waar je niet gehinderd wordt door welke weersomstandigheden dan ook. Geen lange afstanden, verschillende niveaus met de focus op rijtechniek, het is lastig, maar leuk en leerzaam. Na het rijden wil je natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie of een hapje en een drankje bijpraten met je vrienden, sterke verhalen vertellen of je laatste technieken uitwisselen in de Drinkplek, met heerlijke Kampala Gold koffie. Kortom een ideale accommodatie voor Indoor MTB en BMX!

Voor meer informatie kun je natuurlijk even de website of Facebook-pagina checken.

 van