01-10-2013 - Nieuws, Wielrenblad

Word prof voor een dag met Skoda

Škoda biedt wielerliefhebbers met een goede tijdrit in de benen nu een unieke kans: met de profs van Team Argos-Shimano en het Belkin Pro Cycling Team 15 kilometer tegen de klok rijden op Circuit Park Zandvoort. ‘Prof voor een dag’ zal plaatsvinden op zondag 27 oktober 2013.

In samenwerking met KNWU organiseert ŠKODA nu een bijzondere clinic waarin ploegen van acht renners de beste tijd over 15 kilometer neer zetten op Circuit Park Zandvoort. De volledige entourage is als in een World Tour-wedstrijd, alleen de voorselectie verschilt. De juiste voeding, specifieke training, een warming-up, vooraf de koerstactiek bepalen, een motor met cameraman, ploegleiderswagen en juryauto: alles is inbegrepen.

Kans maken om deel te nemen begint met zelf een parcours van 10 kilometer te selecteren en daar een goede tijd neer te zetten. De deelnemer registreert zijn of haar tijdrit met behulp van de gratis Strava app. Door uiterlijk op 10 oktober de link naar de tijdrit in te sturen, maken zestig snelle fietsers kans op een geheel verzorgde tijdritclinic. ŠKODA en de KNWU zullen vervolgens de winnaars van de clinic selecteren. Aanmelden en de app-link uploaden kan op ŠKODAtours.nl.

[youtube id=”pcPz0j4oUtM”]

 van