09-11-2017 - Mountainbiken, Nieuws

Zichtbaar de winter door met BBB Cycling

Goede verlichting op je fiets is essentieel om je veilig door het verkeer heen te kunnen bewegen. De verlichtingsrange van BBB Cycling kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid, kwaliteit en gebruikersgemak. Al bijna 25 jaar lang zorgt BBB ervoor dat wielrenners, mountainbikers en commuters veilig op hun bestemming aankomen. Het assortiment is onderverdeeld in verschillende prijsklassen, waardoor BBB iedere consument een passende lamp kan bieden met de bekende BBB kwaliteit.

ScoutCombo I BLS – 116
De ScoutCombo brengt het beste van twee werelden samen en legt de nadruk op het woord ‘combo’. Doordat het achterlicht geïntegreerd is binnen het design beschik je zowel over een voor- als achterlicht. Voorzien van een aluminium behuizing en net als de SpyCombo USB oplaadbaar, hoef je nooit meer bang te zijn voor een lege batterij.

Met de ScoutCombo heb je de beschikking over vier lichtstanden en weegt het geheel slechts een schamele 100 gram. Hierdoor leent het lampje zich uitermate goed om aan de helm bevestigd te worden. Voel je als een pionier in het donker met de ScoutCombo.

Adviesverkoopprijs: €59,95

SpyCombo USB I BLS – 127
De SpyCombo USB is de meest recente toevoeging binnen de verlichtingsrange van BBB en combineert innovatie samen met gebruikersgemak. Dankzij het compacte formaat is het mogelijk om de set bijna overal op of aan te bevestigen. Zo kan je hem zelfs aan de riem van je hond bevestigen! Mocht dit nodig zijn…

Met een radius van 180 graden wordt de weg niet alleen goed voor je verlicht, maar ben je ook goed zichtbaar voor eventueel tegemoet komend verkeer. De BLS-127 is USB oplaadbaar, kan door het formaat overal naartoe mee worden genomen en beschikt over drie geprogrammeerde lichtstanden. Klein van stuk, maar groot in daden, dat is de nieuwe SpyCombo USB van BBB.

Adviesverkoopprijs: €59,95

Scope 1500 I BLS-69
De Scope 1500 is een zeer krachtige lamp en heeft een output van 1500 lumen. Ontworpen als een echte helmlamp is het de perfecte metgezel voor nachtelijke mountainbike avonturen.

De Scope 1500 wordt gevoed door een externe batterij en kan op vier verschillende standen zijn vermogen tot uiting brengen. Uiteraard is de Scope waterbestendig en beschikt het over een stevig gebouwde aluminium behuizing.

Adviesverkoopprijs: €199,00

 van