27-11-2019 - Kitesurfen, Nieuws, Magazines

Access #4 2019

Kon jij ook niet wachten op de nieuwste Access? Hier is hij dan, het vierde nummer van Access verschijnt ieder moment bij de abonnees op de deurmat! Deze keer is Acces maar liefst 100! pagina’s dik! Nog geen abonnee? Niet getreurd want hij is natuurlijk ook los te vinden in onze webshop. Het nieuwste nummer van Access staat weer vol met reviews, foto’s en de spectaculairste verhalen uit de kitewereld. Hieronder geven wij een klein voorproefje van het magazine.

Sisterhood

Het niveau van het dameskiteboarden is de laatste jaren sterk gegroeid. Deed je een aantal jaar geleden nog mee met een backroll of mooie cutback, tegenwoordig kom je daarmee niet naar de volgende ronde. Drie dames die hier een grote rol in hebben gespeeld, vooral in de freestyle en big air, zijn Hannah Whiteley, Mikaili Sol en Pippa van Iersel.

Met de trein naar Fehmarn

Meerdere keren per jaar rits ik mijn laptop uit mijn laptoptas en stop ik de vloeistoffen zoals deodorant en douchegel in doorzichtige zakjes, waarna ik deze in een grijze bak deponeer op de rolband onder de scanner door. Reizen. Ik doe het met passie. Nieuwe culturen, prachtige natuur maar vooral… de meest epische kitesurfspots bezoeken. De goedkoopste en meest snelle manier om van A(msterdam) naar B(estemming) te komen is vrijwel altijd het vliegtuig.

IJsland

Dit jaar een ander plan: geen kitevakantie naar een plek met stabiele winden, boardshort-temperaturen en overvolle lagoons, maar een trip naar IJsland. Als je het niet erg vindt een winterpak aan te trekken, is IJsland de plek waar je op geweldig mooie locaties kunt varen zonder drukte. En er zijn genoeg andere activiteiten te ondernemen als je toch pech hebt met wind of golven.

Losse uitgaven van Access bestel je natuurlijk heel eenvoudig in onze webshop. Digitale uitgaven van Access lees je in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan abonnee van Access en ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus.

 1. Inhoud
 2. Inspire big shot
 3. Interview Hannah, Mika, Pippa
 4. Hoe overleef je de kaken van one eye?
 5. Met de trein naar Fehmarn
 6. Shoppage core ’n more
 7. Review – Airush Lithium-kite
 8. Review – F-one Bandit s en 2020-kite
 9. Review – Core XR6-kite
 10. Review – Doutone Dice-kite
 11. Review – North Orbit- kite
 12. Review – North Navigator-bar
 13. Review – Slingshot Rally GT-kite
 14. Review – Airush Switch-twintip
 15. Review – Doutone Fish-surfboard
 16. Review – North Atmos-twintip
 17. Review – Doutone Apex curv select-trapeze
 18. Review – Ion Onyx-wetsuit
 19. Brainwaves van Jalou Langeree
 20. IJsland met Louk Timmer
 21. Interview Stijn Mul
 22. Zie je later op het water

 

 

 van