11-01-2019 - Kitesurfen, Nieuws

Access #5 2018

De allernieuwste Access is klaar om gelezen te worden! Ook deze keer zijn al jouw favoriete reisverhalen, tips & tricks, foto’s en producten te vinden in de nieuwste Access. Hieronder geven wij jou alvast een kleine preview om alvast in de stemming te komen. Heel veel leesplezier!

Wil jij de gave artikelen niet missen? Bestel Access #5 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies een van de vette gratis welkomstacties! Daarnaast kun je het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

Interview Willow River Tonkin

Willow River uit Mauritius is een van de bekendste Core-gezichten. De 18-jarige begon slechts drie jaar geleden met kitesurfen en is nu een van de beste strapless freestylers ter wereld. Niet om zich te meten met anderen, maar om lol te maken en beter te worden in datgene wat h het allerliefste doet: strapless kitesurfen, met of zonder golven. ‘Het liefst sta ik elke minuut van de dag op het water.’

Travel Egypte

Azuurblauw water, warme temperaturen van rond de dertig graden en een constante strakke wind rond de twintig knopen. Voor veel (freestyle) kitesurfers zijn de surfspots in El Gouna en Tawila een walhalla. ‘Er is hier altijd wind en het is er warm,’ zegt tweevoudig wereldkampioen Youri Zoon. ‘En het is maar vijf uur vliegen vanaf Europa. Dat maakt het in herfst en de lente een geweldige bestemming om heen te gaan.’

Hoe Cumbuco mijn leven veranderde

Liggend in mijn hangmat kijk ik naar de tropische bloemen en groene planten van de tuin, het turquois-blauwe zwembad, het palmenstrand en de eindeloze zee. De buitentemperatuur is 30 graden, de zon schijnt en de wind blaast mijn haren opzij . Ik ben in mijn tweede thuis. Het is alweer het twaalfde jaar op rij dat ik mijn winter in Cumbuco doorbreng. Een vissersdorpje in het noordoosten van Brazilië. Ik kan me de eerste keer goed herinneren. Dat was in 2006. Ik wist toen nog niet hoe belangrijk deze plaats in mijn leven zou worden.

Inhoud:
7. Voorwoord
10. Inspire
16. Review Airush Comp
18. Fresh
24. Review Cabrinha Cutclass
26. How2 blow the tail
30. Interview Willow River Tonkin
36. Tech talk ION Curv
40. Travel Egypte
46. How2 Jesus walk
48. Kitesurf voeding
54. Hoe Combuco mijn leven veranderde
62. Tech talk Charles Bertrand
68. How2 hoogtelopen
70. Travel Zuid Afrika

 van