05-01-2023 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

Access #5 2022- De vetste avonturen van het afgelopen jaar!

We saved the best for last met deze nieuwe vijfde en laatste editie van 2022 (Access #5 2022) ! In deze editie leren we jouw nog meer tricks met tips van de pro’s en toont Bellatrix verschillende Yoga oefeningen voor een sterke en soepele rug, ook hebben we weer vette reisverhalen voor je klaar staan waarin we jou meenemen met het Ride Engine Team op een epische kitetrip naar Peru, kitesurfen we tussen de ijsberen met de rijders van Manera, road trippin’ we met Eva en haar man door Zwitserland en Italië, interviewen we Adriano Brono: de man van de crazy kiteloops en nemen we een kijkje bij het Duotone Young Blood Camp, de plek waar kitekids groot worden én natuurlijk testen wij weer de nieuwste materialen voor 2023! Dit en nog veel meer! Bestel nu en hij ligt morgen bij jou in de bus!

Highlights

Team Manera in Spitsbergen

Kitesurfen tussen ijsberen

De zenuwen gieren door mijn lichaam. Deze reis was twee jaar in de maak en eindelijk is het zover. Ik mag niets vergeten, dus ik maak lijstjes van alles dat ik moet doen en nodig heb. Ik heb weleens uitstapjes gemaakt naar koude plaatsen, maar dit is nieuw.  Ik heb nog steeds moeite om te vatten waar we nu eigenlijk naartoe gaan. Terwijl ik doorga met inpakken kijk ik alvast een documentaire van het gebied. Ik ga naar Spitsbergen, een archipel ten noorden van Noorwegen, relatief dichtbij de Noordpool. 

Dit artikel komt uit Access #5 2022


King Of The Air 2022

Next gens on top

Elke editie van de Red Bull King of the Air gaan de deelnemers weer een stapje extremer. Zonder dubbele kiteloop of S-loop kom je geen ronde verder. De Italiaan Lorenzo Casati deed die volgens de jury het best. Gevolgd door Dutchie Jamie Overbeek en de eveneens uit Italië afkomstige Andrea Principi op de derde plek. 

Dit artikel komt uit Access #5 2022


Peru

Op werkreis met de crew van Ride Engine

Neem een stel teamriders met een honger naar avontuur en een brand manager die het een en ander weet over afgelegen, stoffige woestijngolven en je hebt de perfecte mix voor een epische kitetrip. Op werkreis naar Peru met de crew van Ride Engine.

Dit artikel komt uit Access #5 2022


Inhoud

6 – 17 Team Manera in Spitsbergen

20 – 23 Interview Adriano Bono

26 – 30 Fresh

32 – 37 KOTA

38 – 39 Wetsuits inside out

42 – 52 Team Ride Engine in Peru

54 – 55 Spot Bielenberg

58 – 59 Yoga for kitesurfers part 3

62 – 65 Young Blood Camp

68 – 73 Kitetravel Midden Europa

74 – 75 Review F-One Bandit S4

76 – 77 North Orbit

78 – 79 Ozone Enduro V4

80 F-One Tweak

81 Manera ALT

82 Zie je later op het water

Access Kiteboard Magazine #5 2022 is verkrijgbaar in de WEBSHOP!


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram!

 van