13-03-2024 - Mountainbiken, Nieuws, Leesvoer

BH Lynx Race Carbon en RockShox Flight Attendant

De perfecte combinatie

Elektronica draagt bij aan de efficiëntie van de Split Pivot om een unieke rijervaring op alle terreinen te creëren. BH presenteert de vernieuwde Lynx Race 9.9 met het nieuwe elektronische ophangsysteem van RockShox, zodat u de vering kunt vergeten en u kunt concentreren op het rijden.

Het assortiment BH Lynx Race wordt uitgebreid met nog een model, een zeer bijzonder exemplaar. De BH Lynx Race 9.9 wordt het nieuwe topmodel binnen de catalogus van 2024. De komst van de elektronische ophanging van RockShox Flight Attendant is de perfecte reden om uit te rusten met de meest geavanceerde technologische componenten op de markt. Naast de elektronische vering vinden we de SRAM XX SL AXS T-Type groepset, inclusief een vermogensmeter, SRAM Level Ultimate Stealth-remmen met hun slanguitgang bevestigd aan het stuur, en de lichte en efficiënte BikeYoke Divine SL zadelpen. Een onverslaanbare combinatie.

Het beste BH-frame met de beste vering voor XCO en XCM

De BH Lynx Race 9.9 is gebaseerd op het beste frame in het assortiment van Lynx Race. Vervaardigd met EC Layup carbon, het lichtste van BH, heeft het alle kenmerken die het tot een referentie maken in zijn categorie. Volledige interne kabelgeleiding, de mogelijkheid om een dubbele bidonhouder te dragen, uitzonderlijke stijfheid en zijn Split Pivot-veringsysteem dat maximale trapefficiëntie biedt.

Met de nieuwe RockShox Flight Attendant-vering kunt u de afstandsbedieningshendel en het overdenken van welke veringsmodus het meest efficiënt is in elke situatie vergeten. Het systeem selecteert tussen de modi Open, Pedal en Lock in milliseconden en op basis van een breed scala aan parameters, waaronder de pedaalkracht op elk moment en het fitnessniveau. Dankzij de verbinding met de vermogensmeter leren de RockShox Flight Attendant-veringen van uw fysieke conditie en optimaliseren ze de vering dienovereenkomstig. Er zijn 5 standaard bedrijfsmodi beschikbaar die kunnen worden geselecteerd via de app of via knoppen op de vork zelf. Het is gewoon een nieuwe rijervaring die nog nooit eerder is ervaren op een XCO- en marathonfiets.

Een extra voordeel van het systeem is het afscheid nemen van de kabels van de afstandsbedieningshendel van de vering, wat helpt om het schone en gestroomlijnde imago te verbeteren dat alle BH Lynx Race-fietsen al hebben.

De prijs van de BH Lynx Race 9.9 is €11.999.

Meer willen lezen over de BH Lynx Race fietsen: Klik hier

 van