10-03-2016 - Kitesurfen, Nieuws

Brunotti lanceert haar nieuwe zomercollectie met stijl

De nieuwe zomercampagne van Brunotti “#Getonboard” weerspiegelt de missie van het bedrijf om iedereen in het water te krijgen. De campagne is ontworpen om het plezier van de sport te verspreiden via haar producten. En waar kan dit beter dan voor de prachtige kust van Kaapstad.

Het hechte team van Brunotti baseert haar nieuwe zomercollectie op het ontdekken van nieuwe boardsporten, risico’s nemen en het delen van kennis. Maar het belangrijkste is dat je aan het eind van een sessie met een glimlach het water uitstapt. Brunotti hoopt dat de passie waarmee zij de producten ontwerpen terug reflecteert op de kiters.

Smartshell harness
Dit lichtgewicht kitesurf harnas geeft voldoende steun, zodat je het maximale uit elke sessie kan halen. Kite harder, langer en comfortabeler met het nieuwe Smartshell harness van Brunotti.

Ripetide Kiteboard
Het nieuwe Riptide kiteboard is samen met de Nederlandse kitesurfster Annelous Lammerts ontwikkeld, opgegroeid bij de bekende kitesurf spot de Brouwersdam in Zeeland. Annelous staat bekend als een groot freestyle talent. Het Ripetide kiteboard is speciaal ontwikkeld om de freestyle aspecten te omarmen. Dankzij de double concave planeert en handeld het board soepel. Het board heeft genoeg flex om big airs goed te kunnen landen en is iets kleiner en lichter dan traditionele kiteboards. Met de extra flex die het board levert is het uitermate geschikt voor de kitechick die geen hoogtevrees heeft!

Voor nog meer kitesurf-informatie check je ons op Facebook.

 

 van