25-05-2016 - Mountainbiken, Nieuws

De samenwerking tussen POC en Danny MacAskill wordt verlengd tot 2019

Sinds 2009 werken Danny MacAskill en POC al nauw samen met elkaar. Dit was tevens de periode dat Danny echt doorbrak met zijn eerste film, Inspired. Gebaseerd op het huidige succes hebben beide partijen besloten om de samenwerking met drie jaar te verlengen.  

POC, is een Zweeds bedrijf met een sterke missie; ‘Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk levens te redden en de consequenties van ongevallen te reduceren’.

POC CEO en oprichter, Stefan Ytterborn, zei het volgende over de partnership: Toen ik Danny voor het eerst zag in zijn film wist ik meteen dat hij uniek was. Hierdoor besloten we een samenwerking aan te gaan met Danny om samen pro model helmen te ontwikkelen. Iedereen die ziet wat Danny op een MTB kan staat te kijken met zijn mond open, inclusief mijzelf. Verder is Danny gewoon een makkelijke kerel om mee om te gaan en staat hij bijna overal voor open. Voor ons is er niets mooier om Danny te helpen en daarom ben ik extreem blij dat we onze samenwerking hebben verlengd.

Danny-MacAskill-2

Danny zijn films worden voornamelijk via Social Media gepubliceerd en worden bekeken over de hele wereld. Imaginate, was in 2013 gepubliceerd en heeft nu ruim over de 50 miljoen views. Andere films zoals ‘The Ridge’ en ‘Cascadia’ laten heel goed zien waar Danny toe in staat is met een mountainbike.

Check in de onderstaande video zijn film ‘Cascadia’.

Danny MacAskill zei het volgende over de vernieuwde samenwerking- “Ik werk samen met POC sinds 2009 en voor mij was het een makkelijke keuze om de samenwerking voort te zetten. Gedurende deze jaren heb ik talloze helmen getest en weet ik waar ik op moet letten. Ik ga dus met veel vertrouwen de toekomst tegemoet.”

Voor meer informatie over Danny MacAskill bezoek je de volgende website.

Word-abonne---banner---UpDown

 van