24-03-2021 - Kitesurfen, Nieuws

Duotone New Product Launches 2021

Met de release van de 2021 Juice en Mono van Duotone Kiteboarding, hebben ze jou gedekt voor de lichte winddagen! Te weinig wind om te kiten behoort tot het verleden!

Voor freeriders, kite foilers en wave riders die op zoek zijn naar plezier, eenvoud in een lichtgewicht pakket om lichte windsessies te maximaliseren! De Mono is stabiel en hangt gewoon in de lucht! Lichtere riders en jonge groms zullen dol zijn op de gemakkelijke herlancering en soepele, intuïtieve vermogensafgifte!

Lees hier meer!

Het ultieme wapen voor dagen met lichte wind, de Juice is ontworpen om verbluffende prestaties te leveren tijdens het rijden op de foil of je twin tip in de lichtste omstandigheden. De unieke vorm, het profiel en het lage gewicht bieden een ongelooflijke handling en vermogensafgifte. Sneller door de lucht is de Juice levendig en wendbaar met hogere draaisnelheden en een lichtere bardruk voor 2021. Wanneer de wind aantrekt, laat de Juice met zijn indrukwekkende bereik je hoger springen met het gevoel dat je door de lucht zweeft!

Lees hier meer!

Het originele board voor het raken van features in het park, perfect met een vlieger of aan de kabel, als je de beste tool wilt om die tricks te tweaken, dan is dit het.

Lees hier meer!


Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van