19-07-2013 - Mountainbiken, Nieuws

evil cross halfrim & little evil

adidas eyewear presenteert nieuwe fietsbrillen voor volwassenen en kinderen

De twee nieuwkomers combineren een functionele briltechnologie met een goede prijs-prestatieverhouding. Ze zijn ideaal voor liefhebbers van fietstochten, maar ook voor wie zijn fietsbril graag bij andere gelegenheden draagt, als een allroundmodel. Dankzij het halve montuur en het montuurmateriaal weegt de evil cross halfrim  niet veel. De bril is verkrijgbaar in de maten S en L. De little evil is geschikt voor zeer smalle gezichten of kinderen. De evil cross halfrim (vanaf € 98,-) en de little evil (vanaf € 90,-) zijn verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens en sportzaken.
adidas-halfrim-postDiverse kleuren en optische mogelijkheden

Beide modellen kunnen worden aangepast aan de wensen van de drager dankzij de individueel verstelbare neuskussentjes. De sterk gebogen lenzen zorgen voor een helder zicht, terwijl de filtertechnologie een optimaal gezichtsveld en bescherming van de ogen geeft. De evil cross halfrim is verkrijgbaar in de kleuren zwart, transparant grijs, ijzig wit en bruin. De little evil wordt aangeboden in zwart, wit, paars en blauw. Voor wie correctie van het gezichtsvermogen nodig heeft, kunnen beide modellen worden uitgerust met een optische correctieclip (Performance Insert). Een opticien kan de brillen ook voorzien van rechtstreekse beglazing.adidas-kids-post

Over adidas eyewear

Net als alle andere modellen uit de adidas eyewear-collectie, zijn de evil cross halfrim en little evil ontworpen en vervaardigd door de gerenommeerde brillenproducent Silhouette International in Oostenrijk. Ga naar www.adidas.com/eyewear voor meer informatie over de evil cross halfrim, little evil en de andere sportbrillen van adidas eyewear.

 

 van