21-05-2019 - Kitesurfen, Nieuws

Flysurfer Stoke 2 en Force control bar

Begin maart mochten wij de nieuwe Flysurfer Stoke 2 al even uittesten maar nu is hij echt uit; de Flysurfer Stoke 2! Daarnaast lanceert het Duitse merk ook de compleet nieuwe Flysurfer Force bar.

Foto’s: Flysurfer

Flysurfer Stoke 2

De Flysurfer Stoke 2 is een echte allrounder. De kite biedt sportieve prestaties en reageert snel op input van de rijder. De Flysurfer Stoke 2 is geschikt voor enthousiastelingen in de golven, freestylers en freeriders. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de Flysurfer Stoke 2 meer depower en zijn de leading edge en struts iets dikker gemaakt zodat de kite nog stabieler vliegt. Daarnaast zijn de bevestigingspunten van de lijnen per maat gefinetuned.

”One kite that does it all. Freestyle, freeride or surf. Share the STOKE.”

Lees in Access #2 onze bevindingen van deze allrounder.

Flysurfer Stoke 2 2019

Flysurfer Force control bar

De Infinity bar zat al lang in de Flysurfer range en dus was het tijd om een compleet nieuwe bar uit te brengen. Om te beginnen heeft de Flysurfer Force bar een nieuw safety systeem. Ook is de bar makkelijk in breedte te verstellen en zijn de depowerlijnen met plastic beschermd zodat deze minder snel slijten. De floaters zitten vast aan de bar zodat deze niet zo makkelijk om de bar kunnen slaan en daarnaast ziet het er erg clean uit. De bar komt in 3 maten ([S] 40 – 48 cm [M] 47 – 55 cm [L] 55 – 63 cm) en komt met 17m lijnen + 3m extensies. Er is bij het ontwerpen van deze bar aan alle details gedacht. Zo zit er een inkeping op de bar bij de depowerlijnen zodat je vingers niet tegen de lijnen schuren bij het besturen van kite met 1 hand.

Meer info over de Flysurfer Force control bar en Flysurfer Stoke 2 vind je dus in het aankomende magazine en op de website van Flysurfer.

Flysurfer Force bar

 

 

 

 van