22-04-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Hago Limburg Mooiste: Maak kans op twee startbewijzen!

Hago Limburgs Mooiste (HLM) bestaat dit jaar een kwart eeuw. In de afgelopen 25 jaar groeide de toeristische prestatietocht uit tot een geliefd fietsevenement. Bij zo’n 15.000 sportievelingen heeft Hago Limburgs Mooiste een vast plaatsje op de toerkalender veroverd.

Grote keuze aan fietstochten
HLM biedt een grote keuze aan fietstochten. Er zijn acht racefiets-toertochten. De lengtes variëren tussen de 51 – 247 kilometer en het aantal hoogtemeters verschilt van 363 tot 2532 meter. Elke toerfietser kan dus een passende moeilijkheidsgraad kiezen. Jesse: ‘We maken ieder jaar nieuwe routes, je rijdt steeds een nieuw parcours dat enorm uitdagend, toeristisch zeer aantrekkelijk en verkeersarm is.’ Voor mountainbikers zijn er drie tochten van 42, 72 en 110 km. Jesse: ‘Deze parcours maken we in samenwerking met Mountainbikeclub Discovery, Staatsbosbeheer, de Vereniging voor Natuurmonumenten en S(up)port for Nature. Je rijdt tijdens HLM op prachtige plekken waar normaal geen mountainbikers mogen komen.’ Om dat iedereen aan HLM mee moeten kunnen doen is er ook een 35 kilometer lange familietocht. Die is heel geschikt voor stadfietsen en e-bikes. Is hij toch te lang, dan kan hij op de aangegeven punten worden ingekort.

Winactie
Wij mogen in samenwerking met Hago Limburgs Mooiste maar liefst 10 keer 2 startbewijzen weggeven, zodat je zelf samen met je beste fietsmaatje een uitdagend parcours in Limburg kan fietsen. Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar antwoord te geven op de onderstaande prijsvraag, door onderaan het artikel te reageren via de Facebook-comments. Wie weet fiets jij op 20 of 21 rond tijdens Limburg Mooiste!

Reageer nu!

Tag jou beste fietsmaatje en vertel ons waarom jullie niet kunnen ontbreken aan de start van Limburg Mooiste.

Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op twee startbewijzen. De leukste reacties worden beloond met een set tickets. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mailtje sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel dan even dat het om de startbewijzen van Limburg Mooiste gaat.

Voor meer informatie over het evenement bezoek je de website.

 van